Мисията "Съвършена пералня" е възможна

  • 16 септември 2016 10:01

  • 3371
  • 0
Мисията "Съвършена пералня" е възможна
©

Изборът на домакински уреди, които да отговарят на интериора на дома ни е много труден. Когато става на въпрос за избор на перални става още по-сложно, защото повечето перални са груби, не изглеждат стилно и развалят цялостния вид на вътрешния ни дизайн. От LG представиха две нови перални, които биха се вписали във всякаква среда, защото с изчистения си минималистичен дизайн придават съвършен завършек на интериора ни.

Двата модела перални - 9KG/6KG Eco Hybrid Пералня със Сушилня, TrueSteam™ и 6 Motion DD, модел FH4A8FDH2N и 8KG/5KG Eco Hybrid Пералня със Сушилня, TrueSteam™ и 6 Motion DD, модел FH4U2TDH1N, разполагат със сензорен контролен панел, който предоставя максимална видимост със своя бял LED дисплей, както и врата с черно стъкло и скрита дръжка. Но пералните не са само красиви, те са и изключително функционални.

Двата уреда могат да извършат пълен цикъл на изпиране и изсушаване само за 49 минути. За същото време можете да приготвите вечерята или да починете след тежкия работен ден, а дрехите ви ще бъдат чести, сухи, без нито една гънка и готови за прибиране в гардероба. Друго преимущество е икономичността на еко-хибридните перални. Те намаляват консумацията на електричество с 40%, което би се отразило страхотно както на сметките за ток, така и на околната среда.

В модерните времена, в които живеем LG ни предоставят и възможност за „умно” свързване на пералнята ни с нашия смартфон. По този начин можем да сваляме нови програми като Wool (Вълнени тъкани) и Baby Care (Бебешки дрехи) от телефона на новата си пералня само за секунди. Също така докато се разхождаме в мола или сме на разходка в парка, можем да разчитаме, че когато прането е готово ще получим известие на телефона си и така ще знаем точно кога да се върнем вкъщи, за да приберем идеално чистите дрехи.

Една от най-досадните характеристики на пералните машини е високия шум, който възпроизвеждат. Често се случва заради пералнята да не можем да чуваме добре телевизора или просто да не можем да си отпочинем на спокойствие и тишина. Моторът на еко-хибридните перални на LG е толкова безшумен и върви с 10-годишна гаранция, защото компанията е изключително уверена в неговата функционалност. Явно и за проблемите с шума има решение.

Най-важното при избора на една пералня не е само външния ѝ вид, а и начина, по който работи, функциите, които ни предоставя и начина, по който въздейства върху качеството на дрехите. Новите перални на LG отговарят на всички тези условия и са чудесен избор за всяка домакиня.

Последвайте канала на

Novini.bg
3371 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини