Една крачка по-близо до върха с Adidas Ultra BOOST

  • 13 октомври 2015 10:08

  • 2668
  • 0
Една крачка по-близо до върха с Adidas Ultra BOOST
©

Върховите постижения в спорта изискват постоянство и непрестанно надскачане на собствените Ви възможности. Дори и най-добрите атлети в света имат нужда от малко помощ, за да станат още по-добри. С революционната технология Ultra BOOST adidas за пореден път доказва, че тясното сътрудничество със спортистите и иновациите са основния фокус на световния бранд.

С дебюта си през 2013 г. технологията за омекотяване и възвръщаемост на енергията BOOST промени бягането и спортната индустрия като цяло. Ultra BOOST пренася революционната BOOST технология на adidas, която предлага най-високата енергийна възвръщаемост на пазара за спортни обувки, на едно ново ниво. Ultra BOOST включва цялостна система от енергийно адаптивни технологии, която ще спомогне за най-доброто бягане в живота ви.

При Ultra BOOST, революционната омекотяваща пяна BOOST работи в хармония с останалите иновативни технологии, използвани при моделите от серията. Обувките от серията откликват на нуждите на спортистите като предоставят най-добрата енергийна възвръщаемост, първокачествена поддръжка на стъпалото, стабилност, комфорт и стил.

Допълнително Ultra BOOST съдържат 20% повече амортизираща пяна BOOST, която се представя еднакво добре и при екстремни условия, сезон след сезон. Благодарение на хилядите си уникални енергийни капсули BOOST осигурява много по-голяма енергийна възвръщаемост спрямо стандартните EVA подметки.

Благодарение на технологията Primeknit на adidas, използвана в горната част на обувките Ultra BOOST, те се адаптират напълно към индивидуалната форма на стъпалото, което спомага за много по-голям комфорт, дори и в най-натоварените моменти. По време на бягане, например, стъпалото може да се разшири с до 10 мм при досег със земята. Primeknit, която подпомага естественото разширяване на стъпалото, не само го защитава от травми, но приляга плътно и се адаптира напълно към движението на крака. Резултатът е по-голям комфорт и подобрена поддръжка на стъпалото.

Ultra BOOST включва и нова TORSION® SYSTEM технология, вградена в основата на обувката. Това позволява независимо движение между петата и предната част на стъпалото за първокласна стабилност, както и по-гладко и контролирано бягане. А изцяло обновената конструкция на петата от своя страна спомага естественото движение на ахилесовото сухожилие.

От пръстите до петата Ultra BOOST предлага най-модерните технологии в спортната индустрия.

Новите Ultra Boost, както и много други модели на adidas за спорт и тренировка могат да бъдат открити в магазините на SPORT DEPOT и онлайн на www.sportdepot.bg.

Насладете се на иновативния дизайн и технология на Ultra BOOST във видеата по-долу:

Последвайте канала на

Novini.bg
2668 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини