85 културни събития на Аполония тази година (снимки)

  • 28 август 2015 15:54

  • 1816
  • 1
85 културни събития на Аполония тази година (снимки)
©

От 28 август до 5 септември Созопол се превръща в сцена на Празници на изкуствата Аполония. Тази година културният афиш прелива с 85 събития – театър, изобразително изкуство, музика... За втора година официалното вино на фестивала е VERANO AZUR, които ще допринасят за настроението на музикалните прояви всяка вечер.

На 29 август може да се види новия спектакъл на Камeн Донев „Тъжни песни”, а по-късно същата вечер Tri-o-five и Preya. В неделя, 30 август, ще се танцува с един от най-добрите балкански духови оркестри Карандила и певицата Рут Колева, а ден по-късно забавяме темпото с концерт на Авеню. Васил Петров и Ангел Заберски правят нов прочит върху творчеството на Франк Синатра, а Христо Мутафчиев се качва на една сцена с БТР и това са само част от изненадите в програмата на Аполония. В последния ден на фестивала, на 5 септември Акага подават ръка на младите музиканти от Funky Miracle. И това не е всичко. На една сцена с тях излиза и хип-хоп изпълнителя Ицо Хазарта за една успешна колаборация.

Специално за всички посетители на Фестивала от VERANO AZUR са подготвили игри за спечелване на двойни покани за някои от събитията, а за тези, които се изкушат да си купят цяла бутилка на фестивала, ще има подаръци. „Искаме да покажем, че хубавата музика звучи още по-добре с чаша вино в ръка.“ разказаха спонсорите.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
1816 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.08.28 | 17:25

1
Това ще е уникално събитие! :)))

Добави коментар

Водещи новини