Богаташи ръсят милиони за "азиатски" къщи

  • 05 ноември 2014 12:35

  • 5116
  • 1
Богаташи ръсят милиони за "азиатски" къщи
©

Обзаведените по фън шуй къщи отиват в историята. Вече има нова мода при богаташите. Заможни бизнесмени инвестират в хиперлуксозни имоти в азиатски стил. Последният хит е в помещенията да има инсталиран тропически душ, който разпръсква ароматизирана вода, подобно на тези, които се предлагат в спа центровете.

Заради големия интерес луксозните жилища са поскъпнали значително в последните месеци и квадратът върви средно между 4000 и 6000 евро, разказаха брокери, пише в. "Всеки ден"". Цените обаче са за напълно обзаведени къщи и апартаменти.

Богатите предприемачи изключително много държат и на допълнителните екстри като 500 квадратни метра тераса, оборудвана с мини голф игрище и огромен басейн, разказаха от агенции за недвижими имоти.

Основното предлагане в столицата е в центъра, "Лозенец", Бояна, Княжево, Драгалевци, Симеоново, Бистрица, като най-активен е пазарът на къщи около големите градове. През миналата година най-много оферти за къщи над 1 милион евро е имало в София - 111, във Варна - 17 и в Бургас - 8.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5116 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.05.07 | 07:52

1
С тази малка заплата ще си купя такава къща,но като ми отпусне кредит или КТБ или БНБ

Добави коментар

Водещи новини