Местим си търговските представители от Европа в Африка и Азия

  • 25 февруари 2014 10:27

  • 1605
  • 2
Местим си търговските представители от Европа в Африка и Азия
© Булфото

България смята да завоюва нови пазари, затова търговските представители на страната ни се преместват от Европа в страни с висок икономически растеж, е заявил в Сливен министърът на икономиката и енергетиката Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, пише offnews.bg.

Като пример за страни с висок растеж той посочи бившите съветски републики, държавите от северна Африка, Виетнам, Китай.

Министър Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, заяви че е особено важно да се подпомогне индустрията ни, защото там „при създаване на една основно място се създават и съпътстващи такива“. Стойнев обаче бе категоричен, че ще се подпомагат само „структуроопределящи“ предприятия.

България има търговски представители, подчинени на икономическото министерство, в повечето от големите европейски държави - Франция, Германия, Великобритания, Холандия, Австрия, Белгия, Испания, Италия и др. Министърът не поясни дали всички те ще бъдат преместени или само някои конкретни.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1605 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
БСП ЧЛЕН

2014.02.25 | 15:37

2
ами така де, където политиката, там и икономиката
777

2014.02.25 | 15:37

1
дайте работа на азиатците пък българите да гладуват браво на политиците то тия фабрики са техни

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини