Бум на електронната търговия в България

  • 16 август 2011 19:27

  • 2675
  • 2
Бум на електронната търговия в България
© Интернет

Бум на електронната търговия у нас. 10 на сто от всички пратки към страната ни в момента са поръчки от сайтове за пазаруване, отчитат куриерските фирми.

Българите все по-често предпочитат да купуват дрехи, обувки и дори техника през интернет, съобщи бТВ.

Куриерите отчитат ръст на вноса за последните месеци, който според тях се дължи главно на интереса към електронната търговия.

Интересното е, че от скоро и български фирми се опитват да продават български стоки през интернет. За сега обаче този експеримет не е дал добри резултати, заради сериозната конкуренция в чужбина.

Последвайте канала на

2675 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.08.18 | 09:26

2
каква конкуренция , качеството в България е ... има ли качество изобщо. За това ще си се пазари от чужбина, поне да знаеш какво носиш.
Българан

2011.08.18 | 09:26

1
Как да има качество като всичко се купува от пазара в града на перхидролените травестити. Там има един голям пазар и всички купуват от там. На пазара като питаш от къде е стоката ти отговарят "О-от Турця дррекно!". А влизаш в магазинче в някой подлез в София и като питаш от къде е стоката ти отговарят "От Димитровград, естествено!" Другата стока, тази която не е "о-от Турця дррекно", си е направо от Китайците в Илиенци. Така, че качеството си е на нивото на стоката. Повече не можем да искаме.

Добави коментар

Водещи новини