EON Видеотека разкрива света на магията с новата селекция „Перон 9¾“

  • 30 септември 2024 14:45

  • 189
  • 0
EON Видеотека разкрива света на магията с новата селекция „Перон 9¾“
© Vivacom

Ако сте фен на магията и искате да се потопите в истинско магическо кино приключение, Vivacom е подготвила специално преживяване за вас. В EON Видеотека можете да откриете новата селекция „Перон 9¾“, където вълшебството оживява. В нея ви очакват филмите от поредиците за Хари Потър и Фантастични животни, които ще ви пренесат в света на магьосници, митични създания и епични битки между доброто и злото. Независимо дали искате да се върнете към класиката с Хогуортс, или да откриете тайните на Нют Скамандър и неговите фантастични създания, тази селекция е съкровище за малки и големи. 

Започнете своето вълшебно приключение с легендарни филми от вселената на магьосниците в селекцията „Перон 9¾“ в EON Видеотека още сега:

Хари Потър и Философският камък – Началото на една от най-обичаните истории за магия на всички времена. Запознайте се с младия Хари Потър, който едва на 11 години открива, че е магьосник и се отправя на вълнуващо пътешествие в училището за магии и вълшебства „Хогуортс“. Там го очакват нови приятели, множество предизвикателства, а също и първите сблъсъци с тъмната магия.

Фантастични животни и къде да ги намерим – Магизоологът Нют Скамандър попада в Ню Йорк, където някои от неговите фантастични същества избягват и предизвикват хаос в града.

Част от магичната селекция са също документални филми, които разкриват повече за главните актьори, техните спомени и заснемането на продукциите:

Фантастични приятели – Забавен и вдъхновяващ документален филм, в който близнаците Уизли се впускат в приключения с известни личности.

Хари Потър 20-годишнината – Завръщане в Хогуортс – Специално събитие, посветено на 20 години от първия филм, където Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт си спомнят за снимките и магията, която продължава да вдъхновява поколения фенове.

Хари Потър: Турнир на домовете – Вълнуващото съревнование между домовете на „Хогуортс“, водено от Хелън Мирън, което ще определи най-добрия магьоснически дом.

Грабвайте пуканките и се потопете в света на магията с новата селекция „Перон 9¾“ в EON Видеотека на Vivacom. 

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
189 0

Водещи новини