С общо 150 000 лева коледната кампания на А1 ще подкрепи обновяването на педиатрично отделение по проект „Светулка“

  • 23 януари 2024 15:42

  • 797
  • 1
С общо 150 000 лева коледната кампания на А1 ще подкрепи обновяването на педиатрично отделение по проект „Светулка“
©

Сумата, генерирана в края на 2023 г. от ползвателите на Моят А1 А1   A1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Със своите, беше удвоена от компанията

Стартира и обновяването на детското отделение в МБАЛ Карнобат, на което беше посветена коледната кампания на А1 А1   A1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Със своите през 2022 г.

Дигиталната кампания с кауза „Свързва ни доброто: Дари за децата, а А1 ще удвои сумата“ генерира общо 150 000 лева в подкрепа на детското здравеопазване у нас. Със средствата ще бъде обновена физическата среда в едно детско болнично отделение по проект „Светулка“. По този начин ще бъде подпомогнато лечението на пациентите и по-ефективната работа на медицинския персонал чрез по-приветлива среда и по-модерен процес на лечение, поставящ детето в центъра.

Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“ в А1 А1   A1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Със своите България, коментира резултатите: „Отново избрахме да посветим коледната кампания на една от най-важните каузи - по-доброто здраве за нашите деца. Признателни сме на нашите клиенти за активността, с която се включиха в подкрепа на каузата през Моят А1. Удвоихме всяко дарение, което вярваме, че удвоява и мащаба на положителната промяна. Само чрез целенасочени усилия можем заедно да променим средата за лечение на децата в България към по-добро.“

В рамките на инициативата, която се проведе изцяло в Моят А1 А1   A1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Със своите от 15 ноември до 31 декември 2023 година, частните клиенти на А1 А1   A1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Със своите имаха възможност да дарят сума по избор към своята месечна фактура за телекомуникационни услуги, а компанията удвои всяко направено дарение. Средната сума, която абонатите са избрали да дарят за каузата, е близо 13 лева, а най-щедрият дарител е допринесъл с 1000 лв. Най-активни са били участниците в дните преди коледните празници, когато са постъпили близо 30% от всички дарения.

Димитрина Спирова, съосновател на „За доброто“, допълни от името на фондацията: „Бих искала на благодаря на целия екип на А1 А1   A1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Със своите, с които работихме по тази кампания. Чрез правилната комуникация идеята на проект „Светулка“ достигна до хиляди хора, което е и наша основна задача - да запознаем обществото с проблемите на детското здравеопазване и заедно да работим, за да направим детските отделения уютни, достъпни и функционални. За една болница, която не прилича на болница!“.

Конкретното педиатрично отделение, което да бъде изцяло преобразено с дарената сума като част от втората коледна кампания с кауза, ще бъде избрано от фондацията в следващите месеци сред всички кандидатствали през формата.

Усилията на А1 А1   A1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Със своите в подкрепа на по-качествено детско здравеопазване и по-модерна среда за лечение на малките пациенти започнаха още през 2022 година, когато като част от първата подобна кампания А1 А1   A1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Със своите закръгляше всяка платена фактура през Моят А1 А1   A1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Със своите до кръгъл лев за своя сметка в полза на проект „Светулка“. След края на кампанията беше избрано детското отделение в МБАЛ - Карнобат, чийто същински ремонт стартира днес в присъствието на кмета на град Карнобат – Георги Димитров, директора на МБАЛ – Карнобат – д-р Колибаров, представители на А1 А1   A1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Със своите и фондация „За доброто“.

Реновацията ще бъде осъществена с дарената от А1 А1   A1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Със своите сума и включва преобразяване на 14 болнични стаи, както и изграждане на отделна стая за приемане на новопостъпващи пациенти, детски кът за игри, а също и няколко кухни, така че отделението да отговори на нуждите на децата и техните родители по време на болничното лечение. Очакванията са ремонтът да завърши до есента на тази година, когато отделението ще бъде официално открито и ще започне да приема малките си пациенти.

 

 

 

 

 

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
797 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.23 | 18:07

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини