Първото теглене на печелившите в играта Троен шанс на игрални зали WINBET е тази вечер

  • 18 октомври 2023 14:23

  • 648
  • 0
Първото теглене на печелившите в играта Троен шанс на игрални зали WINBET е тази вечер
©

WINBET ще бъде основен партньор на MAX FIGHT 56 – събитието на годината в бойните спортове, което ще се състои на 19 октомври в зала Арена София и отново ще предложи възможност да се поставят залози за срещите от програмата за вечерта на сайта winbet.bg.

Програмата на MAX FIGHT 56 предвижда епични схватки в различни бойни изкуства и категории, като безспорно акценти на вечерта ще бъдат битката за световната боксова титла в полусредна категория на Универсалната боксова организация (UBO) срещу Санди Масуд (Франция) и гостуването на световната MMA звезда Конър Макгрегър.

Това е третото събитие от програмата на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP, на което WINBET ще бъде официален партньор през тази година, след гала-вечерите в Пловдив и Св. Влас.

„Партньорството ни с MAX FIGHT CHAMPIONSHIP е поредния пример за подкрепата, която WINBET оказва на българския спорт. Срещнахме съмишленици и добри партньори в лицето на една от най-реномираните и значими промоции в областта на бойните спортове в България, с които споделяме общи цели и поставихме началото на едно наистина успешно сътрудничество.“, коментира главният маркетинг директор на WINBET, г-жа Десислава Колева-Иванова.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg

Последвайте канала на

Novini.bg
648 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини