Нова онлайн платформа обединява българските производители

  • 26 септември 2022 16:47

  • 718
  • 0
Нова онлайн платформа обединява българските производители
©

Новата платформа, обединяваща производители от цяла България, е вече достъпна в онлайн пространството. Bgbrands.bg е маркетплейс, който предлага стоки и продукти от производители, развиващи своята производствена дейност изцяло и само в България. Сред тях са както големи и вече познати на потребителите компании, така и по-малки или сега стартиращи фирми – производители на облекла, обувки, чанти и аксесоари, козметика, мебели, книги, храни и напитки и много други стоки и продукти.

Онлайн потребителите могат само с един клик да се снабдят с качествени облекла на марките DIEL, Flair, Brille, I.R.S, да изберат от разнообразни модели обувки за цялото семейство от Kolev and Kolev, Tendenz, Martini и Maximmillian или да си подарят нова раница, чанта или аксесоар от Tashev или от атрактивните Kloshar Bags.

В секцията „За дома и градината“ в платформата Bgbrands.bg са представени продуктите на познатия на три континента бранд PNG, както и на търговската марка с водещи позиции на българския пазар за производство и търговия на спално бельо и текстилни изделия Roxyma Dream. За комфорта на детската стая и първите грижи за бебето са се погрижили от Nicolle baby.

Богатата секция „Красота и лична грижа“ представя козметични продукти, произведени от известни български производители, сред които WOODENSPOON, Rubelia, Visage, Alzeda, Bioapteka, Bodi Beauty, BioVital, InoPharm, Mr. Groomer, Pomorin, Rosa Impex, ДеВа, Кря Кря и много други. В секцията дамите и господата ще намерят всичко необходимо за грижата за кожата, лицето, тялото и косата, както и специална козметика за майката и детето.

Уникални със своето качество и вкус са продуктите на българските производители на храни и напитки. В Bgbrands.bg можете да откриете натуралните, биологично чисти и вкусни храни на „Еко ферма Черга“, деликатесите от сърцето на Еленския Балкан на „Мезета Трухчевата Къща“, продуктите от лимец и спелта на Perun, безглутеновите здравословни и диетични продукти от „Грам за Килограм“, здравословните масла от лен, коноп и бял трън на Enyovden и вкусните веган бисквитки, бонбони и зърнени закуски на Amore.

Отлично представени в платформата са едни от най-големите български винарски изби като Шато Копса, Edoardo Miroglio, Via Vinera, Villa Melnik, които предлагат най-добрите сортове вино, известни в цял свят. Ракии, ликьори, натурални сокове, чайове, нектари и още много алкохолни и безалкохолни напитки допълват разнообразието от предложения в новата платформа.

Bgbrands.bg непрекъснато привлича нови партньори, разширява своя продуктов каталог и обогатява асортимента си с нови и разнообразни предложения.

Bgbrands.bg е маркетплейс, създаден от екип, който силно вярва в качественото родно производство, в уменията и таланта на българските производители и в силата на традициите и културата. Това провокира създателите на платформата да изградят място, в което всеки български предприемач може да изложи своите стоки и да представи по най-подходящ начин своето производство.

Основната мисия на екипа на Bgbrands.bg е да фокусира вниманието на потребителите към българската продукция, да ги запознае с високите стандарти за нейното качество, да им докаже, че има причина да се доверят на българското. Bgbrands.bg прави българското производство по-достъпно, улеснява потребителите в избора им на български стоки и ги насърчава да избират родни производители.

Пазарувайки в Bgbrands.bg, всеки един потребител подкрепя националните предприемачи и дава своя принос за каузата – да изградим силна общност от български производители, да стимулираме развитието им и да създадем предпоставки за техния растеж.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
718 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини