За поредна година "Златна пчела" раздеде годишни награди за творчество и добротворство

  • 21 септември 2022 16:58

  • 383
  • 0
За поредна година "Златна пчела" раздеде годишни награди за творчество и добротворство
©

На 17ти сепетмври, в „Парк-театър Борисова градина“, се състоя годишното издание по връчването на наградите „Златната пчела“. На звездната церемония бяха отличени в отделни категории заслужили творци, участвали в представленията на парк-театъра през сезона.

Стоян Радев връчи на Боряна Братоева награда в категория „Главна женска роля“. Яна Борисова връчи на Юлиан Вергов отличие в категория „Главна мъжка роля“. Димитър Коцев - Шошо получи приз в категория „Режисура за драматичен театър“. Мирослав Пашов връчи на Атанас Боев награда в категория „Продуцент на драматичен театър“.

Наградите „Златната пчела“ отличиха и обществени инициативи, свързани с отговорно поведение и насърчаване на българските творци. Александър Кадиев връчи отличие на Деляна Маринова (Джуджи) продуцент в категория „Театрален дебют“ театър „Сълза и Смях“. В категория „Добротворство“ награда получи БТВ медиа груп, връчена от Георги Лозанов.

Гери Турийска връчи на Братя Аргирови приз в категория „Благотворителност“. БАТ България беше отличена за прилагане на ESG политики и инициативи.

Novini.bg
383 0

Водещи новини