SysTeh представя серия UPS – и Renton на nJoy

  • 29 юли 2022 10:17

  • 3901
  • 0
SysTeh представя серия UPS – и Renton на nJoy
©

Потребителите работещи в хоум офис режим, днес са изправени пред повече предизвикателства, породени от нестабилно електрозахранване.

SysTeh представя Renton 650 и Renton 650 USB от line-interactive UPS серията на nJoy. Тази серия е проектирана основно за защита на домашни електроуреди с ниска консумация от аномалии в мрежовото напрежение. Базирани на ефективната линейно-интерактивна технология и с компактен дизайн, двата модела UPS-и са подходящи за широка и масова употреба.

Препоръчваме серията Renton  за лаптоп/ десктоп компютри, монитори, принтери, скенери, рутери, външни устройства за съхранение на данни (NAS), игрови конзоли и друга скъпа електротехника. Може да се използва и за удължаване времето на автономната работа на СОТ, DVR и IP решения и/или устройства в жилищни сгради.

Трите Schuko UPS контакта за резервирано захранване и защита от пренапрежение осигуряват максимална ефективност срещу аномалии в ел. захранването.

Серията е оборудвана с автоматичен регулатор на напрежението, който елиминира проблеми причинени от аномалии в ел мрежата. В допълнение, RENTON предпазва от пикови пренапрежения, които са причина за повредите над 80% от електронното оборудване в офиса и дома.

Допълнителна и удобна функционалност е автоматичното възстановяване на захранването на свързаните към Renton устройства след възстановяване на захранването от мрежата като не е нужно рестартиране или ресет.

Renton 650 USB е удобно оборудван с допълнителен USB порт за зареждане и захранване на повече мобилни устройства по време на прекъснато електроподаване (смартфони, таблети, преносими конзоли за игри и др.).

nJoy разполага с много сериозна гама от батерии в секцията с аксесоари за UPS, както и кутии за персонални компютри като допълнение на бизнеса със захранващи устройства.

Продуктите на nJoy UPS и гамата батерии се предлагат на българския пазар от СисТех България ООД.

За повече информация се свържете с вашия търговец или поръчайте онлайн на b2b.systeh.bg

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
3901 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини