Константин Караджов става част от екипа на Нова Броудкастинг Груп

  • 12 октомври 2021 16:12

  • 1325
  • 0
Константин Караджов става част от екипа на Нова Броудкастинг Груп
© Google maps

Телевизионният продуцент Константин Караджов се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп и ще работи за утвърждаване авторитета ѝ на достоверен и най-използван източник на информация.

Той заема позицията изпълнителен продуцент на NOVA NEWS като част от дирекция „Новини и актуални предавания“ на водещата мултиплатформена медийна и технологична компания, заяви самият той във Фейсбук.

Сензационни рокади в Нова тв, Виктор Николаев ще има нова партньорка

Усилията на Константин Караджов ще бъдат съсредоточени в развитието на новинарския канал и обогатяване на информационното съдържание.

„С присъединяването на Константин към нюзрума ни продължаваме стратегията за привличането на най-успешните професионалисти на българския телевизионен пазар. Сигурен съм, че като изпълнителен продуцент на NOVA NEWS, той ще гарантира на зрителите обективна публицистика и безпристрастно отразяване на новините, от мястото, където те се случват“ - коментира пред Нова ТВ Илия Дафов, главен продуцент „Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп.

„Ентусиазиран съм и благодарен за възможността да се включа в екипа на Нова Броудкастинг Груп като допринеса с опита си за развитието на новинарския канал“ – каза Константин Караджов.

Телевизионният журналист има богата професионална биография, градена в продължение на повече от 20 години. Той е бил репортер, водещ, продуцент и зам. главен редактор в bTV. Преди това има опит като международен редактор и репортер във в. „Сега“. За своята журналистическа работа той е отличаван с редица награди, сред които грамота за принос в областта на достъпа до информация от фондация „Програма достъп до информация“ и награда на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) за значим принос в развитието на информационните и комуникационни технологии в България.

Novini.bg
1325 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини