Гледай на живо

Лудогорец пречупи Локомотив на "Лаута" - на живо след 1:3 в Пловдив

Христо Стоичков: Заложих на себе си и спечелих

  • 22 юни 2021 11:07

  • 871
  • 4
Христо Стоичков: Заложих на себе си и спечелих
© Булфото

По всяка вероятност, Христо Стоичков е най-познатото българско име в целия свят. Но ако за повечето хора извън България той е футболна легенда, за българите той е много повече от това. С присъствието си на терена и извън него и независимо от това колко противоречиви мнения може да предизвика, Христо Стоичков без никакво съмнение е символ на епохата си и сред най-значимите посланици на България по света.

Разговаряме с него за работата му в последната рекламна кампания на WINBET, в която той е основно действащо лице и си партнира с телевизионната звезда Димитър Рачков и легендата на театъра Славчо Пеев.

Вие сте едно от лицата в новата рекламна кампания за WINBET, в която си партнирате с Димитър Рачков. Вашите впечатленията от работата ви с него и с екипа?

На първо място, трябва да отбележа техния професионализъм! Винаги съм държал на него и това винаги се е оказвало правилно поведение. Човек трябва да знае кога да работи и кога да се забавлява. Хората на Рачкови агенция Brigada&Co. са страхотен екип - много са идейни и предразполагат да се работи с тях. Естествено, имам и забележки, както винаги, но никога не ги обявявам публично. Остават си в отбора, тоест в екипа в случая.

Доволен ли сте от резултата?

Повече от доволен. Направихме рекламни клипове, които видимо се отличават от всичко досега в ефира. Изключително премерени и точни. Мои приятели в България ми се обаждат и ги хвалят също. Тяхната оценка е по-точна, защото аз съм бил вътре, а те гледат крайния резултат.

Актьорът Славчо Пеев, с когото си партнирате в част от клиповете на WINBET, ни каза, че играете себе си в тях. Така ли е?

Винаги съм си аз. Когато с моя приятел и известен журналист Владо Памуков решихме да напишем моята „История“, неговото изискване беше да няма маски и грим. Реално исках да съм в моята кожа и сега. И да - много ми беше приятно да си партнираме с бате Славчо. Най-хубавото беше, че от WINBET не е искаха от мен да бъда нещо различно от... Христо Стоичков. 

Едва ли има човек на този свят, който да каже, че Христо Стоичков някога се е страхувал да поеме риск. Но хазартен човек ли е Христо Стоичков?

Ако някой ви каже, че не е поемал риск, ще е най-големият лъжец на света. И аз съм го правил. Рискове винаги има и Господ обича смелите, но рисковете трябва да са все пак премерени. Може да загубиш, но трябва да си опитал. Въпросът е да бъде премерено и осмислено. Не ме е било никога страх да се хвърля в начинание, за което съм мислил, че е правилно. Разбира се, имало е случаи и да сбъркам. Но трябва да си призная, че не залагам. Може би защото навремето заложих на себе си и спечелих. И казах онова “Който играй...”. Продължението го знаете.

Novini.bg
871 4

Коментари 4

Добави коментар
vizitor

2021.06.22 | 12:14

4
Да печелиш пари от реклама на хазарт и да стимулираш зависимости,не го приемам.Липсата на морал и лакомията,това ли е модела за подражание.
само напомням

2021.06.22 | 12:14

3
че тоя селяндур рекламираше КТБ....
шашкъни

2021.06.22 | 12:13

2
тоя арогантен потен селянин ви е гордостта!?!? разпознаваем бил.......
ОТ ЦЪРВУЛ

2021.06.22 | 12:08

1
трандафор трудно става.Със Славчо,който изглежда като прислужник дебил /да ме извинят горките дебили/и ти който рекламира тези измамни комарджийски схеми с тъпанарско самочувствие.Как не те запомних с някаква благотворителна инициатива и дарение,а само с хвалби.

Добави коментар

Водещи новини