Управителят на Нова Броудкастинг Груп се оттегля заедно с братя Домусчиеви

  • 19 януари 2021 10:53

  • 6807
  • 4
Управителят на Нова Броудкастинг Груп се оттегля заедно с братя Домусчиеви
© Булфото (архив)

Управителят на Нова Броудкастинг Груп госпожа Ива Стоянова се оттегля от компанията заедно с братя Домусчиеви и вече не е част от нейния екип. Тя обяви днес, че напуска управлението на най-голямата мултиплатформена медия в България, съобщиха от медийната компания.

Това става ден след съобщението на Комисията за защита на конкуренцията, че одобрява сделката за продажба на NOVA на United Group – водещ доставчик на телекомуникационни услуги в Югоизточна Европа.

КЗК разреши на "Юнайтед медия" да придобие „Нова Броудкастинг Груп“

„Станах управител на Нова Броудкастинг Груп след покана от досегашните собственици Кирил и Георги Домусчиеви и смятам, че е редно и достойно да се оттегля заедно с тях. Благодаря им за доверието, както и за приноса им за развитието на групата. Щастлива съм, че в момента медията е абсолютен лидер на пазара и по гледаемост, и по приходи. Работих с изключително мотивиран екип от професионалисти, които вярвам, че ще постигат още по-големи успехи и им ги пожелавам от сърце“, заяви Ива Стоянова.

Господата Кирил ДомусчиевКирил ДомусчиевГ-н Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 г. в град София. Г-н Кирил Домусчиев притежава и Георги Домусчиев, както и целият екип на Нова Броудкастинг Груп благодарят на госпожа Ива Стоянова за ползотворната и всеотдайна работа, и й пожелават успехи в бъдещи професионални начинания.

Последвайте канала на

Novini.bg
6807 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
фен

2021.02.13 | 12:45

4
Правилно,иначе,ще я изгонят.А всеки нов собственик,не би оставил,стария екип.От личен опит знам,макар,че опита е горчив,нямащ,нищо общо,с ТВ.
поп Грую

2021.01.22 | 19:05

3
Супер, ела сега да ти порна путарака
30 години едно и също....

2021.01.19 | 12:27

1
бкп - дкмс- дс.......
Гого

2021.01.19 | 12:34

2
Рапорт даден!.......Рапорт приет!

Добави коментар

Водещи новини