"Канал 3" официално е част от Нова Броудкастинг Груп. Сменят името на телевизията

На свое заседание на 4 декември 2020 г. Съветът за електронни медии реши да заличи регистрацията на Елит Медиа България ЕООД за програма „Канал 3” и да регистрира нова аудио-визуална услуга на доставчика на медийни услуги Нова Броудкастинг Груп ЕООД – телевизионна програма „Nova News”, със специализиран (новинарски профил). Това съобщиха от пресцентъра на СЕМ.

Съветът прехвърля от Елит Медиа България ЕООД на Нова Броудкастинг Груп ЕООД цифровата лицензия за програма „Канал 3”, като от 04.01.2021 г. програмата ще се разпространява с наименование „Nova News”.

Нова Броудкастинг Груп разшири портфолиото си

Съветът реши да регистрира и две нови телевизионни програми с доставчик Хоум Нетуърк ООД - Home One TV и Home Mall TV, и двете със специализиран (развлекателен) профил. 

Считано от 01.01.2021 г., ще бъде заличена регистрацията на доставчика Монт 7 Холдинг ООД за програма „Монт 7”.

NOVA купува Канал 3, два музикални ТВ канала и четири музикални радиа

Съветът ще впише и 2 нови доставчика на нелинейни медийни услуги - Глобал Синема България ЕООД с услуги с наименование KINOMAX, и Конспет Студио ЕООД с услуга с наименование ФИЛМИРА.

Логото на канала 

NOVA NEWS ще послужи като отправна точка в моменти на актуални събития с извънредни включвания директно от най-горещите точки. Зрителите ще имат възможността да проследят важните местни, национални, европейски и световни теми от деня с новини на всеки кръгъл час. NOVA NEWS ще използва опита на новинарския екип и ресурса на NOVA, като развие вече съществуващото съдържание на канала.

Коментари

  1. 2020.12.04 | 16:23
    Все същата клоака....
  2. 2020.12.04 | 15:20
    Кафявата клоака се присъединява към жълтата клоака за да стане накрая една жълтокафява клоака.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Медия и реклама

още

Анкета

Как ще работят заведенията след 31 януари?

Как ще работят заведенията след 31 януари?

Избрано от Интернет