Балев Био Маркет избра облачната платформа за електронна търговия на SentecaCommerce

Балев Био Маркет, пионерът в търговията на био храни в България, избра облачната платформа за електронна търговия на SentecaCommerce. Решението за миграция към платформата от ново поколение идва в момент на безпрецедентен ръст на електронната търговия и нарастващи потребителски очаквания към онлайн търговците.

„Онлайн търговията на хранителни продукти тепърва ще претърпи бурно развитие в България. Потребителите не просто търсят удобството от доставката, а консистентни, надеждни услуги и възможно най-доброто потребителско преживяване при пазаруване. Щастливи сме, че заслужихме доверието на доказан търговец на хранителни стоки като Балев Био Маркет. Убедени сме, че нашата технология в комбинация с техния професионализъм, силен бранд и богата продуктова номенклатура ще отговори на потребителските нужди чрез съвсем ново ниво на услугата.“ споделят от екипа на SentecaCommerce.

„Нашата мисия е да покажем на хората един по-различен начин на живот - живот в синхрон с природата. Нашите потребители са свързани, информирани и грамотни, и тяхната потребителска пътека почти винаги започва в интернет. През последните години използваме платформа Магенто, която за нас има много лимитации и проблеми, които се отразяват на изживяването, което предлагаме на клиентите си и на продажбите. Ето защо трябваше да предприемем действия към промяна. Избрахме платформата на SentecaCommerce, защото след анализ сме убедени, че технологичните й предимства като скорост, автоматична скалируемост и гъвкава микросървисна архитектура ще ни дадат сериозни конкурентни предимства и ще можем да капитализираме на огромния ръст в онлайн пазара.“ Споделя Румил Манов – Ръководител магазини и Организатор Търговска Дейност в „Балев Био Маркет ЕООД“.

За SentecaCommerce:

Платформата SentecaCommerce представлява софтуерна система от ново поколение, използваща микросървисната архитектура, която децентрализира и разделя различните функционалности на отделни процеси, които след това общуват помежду си в изключително бързa и гъвкавa API базирана, event- driven среда. Този тип софтуерна архитектура набира все по-голяма популярност в световен мащаб, защото осигурява на бизнесите несравнима скорост, подобрена SEO оптимизация, автоматична скалируемост при пикови натоварвания, 99.9% гаранция за наличност услугата и на базата данни, както и неограничена гъвкавост при интеграция на нови функционалности и услуги. Всичко това при максимално оптимизирани разходи за цялостно менажиране на услугата.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Медия и реклама

още

Анкета

Кое място ще посетите първо след разхлабването на мерките?

Кое място ще посетите първо след разхлабването на мерките?

Избрано от Интернет