Гледай на живо

НА ЖИВО: СРЕБЪРНАТА МЕДАЛИСТКА АНТОАНЕТА КОСТАДИНОВА И МАРИЯ ГРОЗДЕВА СЕ ПРИБИРАТ ОТ ТОКИО

Генералният директор на БНР Андон Балтаков иска предсрочно да се прекрати договора му

  • 21 октомври 2020 18:17

  • 1162
  • 1
Генералният директор на БНР Андон Балтаков иска предсрочно да се прекрати договора му
© bulphoto (архив)

Генералният директор на Българското национално радио Андон Балтаков е внесъл тази сутрин в Съвета за електронни медии писмо, с което уведомява председателя на надзорния орган Бетина Жотева, че би искал договорът, с който е поел управлението на БНР, да бъде прекратен предсрочно, считано от 1 ноември, съобщиха от БНР.

"Изключително съм възмутен от липсата на управленска воля за промяна в българската нормативна уредба, която да гарантира независимо и напълно свободно от политически вмешателства обществено Българско национално радио", подчерта Балтаков пред БНР.

БНР започва годината с дефицит от 5,5 млн. лева

Манипулира се и се фалшифицира моето мнение като генерален директор на Българското национално радио, посочи Андон Балтаков, визирайки предложения за обсъждане законопроект за изменение и допълнение на Закона за радиото и телевизията.

Генералният директор на БНР заяви, че представеното от министъра на културата Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за, с чийто доклад законопроектът бе изнесен за обществено обсъждане, е манипулативно и невярно.

Законопроектът, който е предложен на обществото за обсъждане, не е проектът на закон, в който работна група от БНР, БНТ, СЕМ, различни министерства и медийни експерти са инвестирали стотици часове и познания, категоричен е Андон Балтаков.

Мая Йорданова
1162 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Stamatis

2020.10.22 | 12:45

1
Жотева ли?! Тя точно е пример за коленичене и лизане на задни части! А този какво очакваше, като стане директори никой да не му звъни, да му нашоква канчето или да му дава указания за правилно говорене в радиото, сега се сетил да се прави на ощипана мома!

Добави коментар

Водещи новини