Автоматичното почистване е ключът към свободното ни време

Една от задачите, която ни отнема изключително дълго време, е поддържането на чистота в собствения ни дом. Убедени сме, че всеки, който чете тази статия, би предпочел да прекарва времето си по различен начин, за предпочитане с нещо, което наистина му носи удоволствие. За щастие, вече имаме възможност да пестим от времето за почистване и това се дължи на уреди с повишена функционалност.

Пералната машина, например, вече може лесно да се справи и със сушенето на дрехите. За тези, които искат всичко в комплект, има модели с вградени сушилни. Предимството им е, че не е нужно да местите дрехите от едно място на друго, за да ги изсушите. А ако сте далеч от дома за по-дълго, можете да бъдете сигурни, че когато се приберете вкъщи, ще намерите дрехите си без специфичната миризма на мокри дрехи, които са седели дълго време в пералната машина.

Съдомиялната машина е незаменим уред във всяка кухня. Всеки обяд или вечеря, на които са присъствали няколко члена на семейството, води до планина от съдове, така че е добре да знаете, че пералната машина ще се погрижи за тях, докато вие си почивате.

Дъждовете постоянно напомнят за себе си и в тези топли месеци, поради което по-често се налага измиване на прозорци. За щастие, се появиха устройства, които се занимават с автоматично почистване на мръсотията дори от външната страна на прозорците. Допълнително, това намалява рисковете, които поемате, за да стигнете до най-отдалеченото ъгълче.

Прахосмукачката се превърна в интелигентна джаджа през последните години. Тя може да се свързва с интернет, може да бъде програмирана и може да почиства онези места от къщата, които сте ѝ задали. Прахосмукачката робот е най-добрият начин да спестите време, а производителите като Roomba и Xiaomi пускат на пазара все по-мощни модели.

Първият братовчед на интелигентната прахосмукачка е парцалът вече и в роботизирана версия. Въпреки че те също са един вид прахосмукачки, включващи и функцията за почистване с моп, вече има клиенти, които предпочитат ефективността на самостоятелен моп робот.

Следващото поле за изява на производителите на прахосмукачки и мопове роботи е градината. През идните години ще се стигне до истинско наводнение от устройства, които косят тревата сами, без нуждата да се занимавате с това. Всичко, което трябва да направите, е понякога да почиствате окосената трева и да се наслаждавате на времето, което сте си спечелили.

Последното нещо, на което ви обръщаме внимание, е любимите на всички начин да готвят яхнии и други ястия, които иначе се нуждаят от много време за подготовка. Очевидно говорим за Crock-Pot тенджерата, която можете да оставите да ви готви докато вие сте на работа. Дори и тя е получила "смарт" функции от производителя, макар и да не се нуждае от тях особено. За тези, които искат да бъдат винаги наясно със състоянието на този домакински уред, включването на тези функции е добре дошло.

Всички тези продукти са налични в различни ценови диапазони. Колко достъпни са те само вие можете да прецените. Факт е, че с течение на времето всички те ще станат по-евтини и ще могат да ви помагат да си печелите все повече свободно време за любимите си хора и занимания.

 

Коментари

  1. 2020.10.18 | 14:12
    Бъра-бъра, сто чадъра! Ако някой го мързи да почиства, си е негов проблем.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Медия и реклама

още

Анкета

Страхувате ли се за работното си място в условията на пандемията?

Страхувате ли се за работното си място в условията на пандемията?

Избрано от Интернет