"Срещу новините" за мързела, работата и най-влиятелните личности у нас

  • 30 март 2012 18:02

  • 1651
  • 2
"Срещу новините" за мързела, работата и най-влиятелните личности у нас
©

Тази събота, 31 март, от 19 ч, темата на „Срещу новините“ е типична за уикенда: „Мързелът ли е в повече или работата е по-малко за младите у нас?“.

Поводът, за тази тема е скорошно изследване, според което сънародниците ни между 15 и 23 годишна възраст са най-големите лентяй в сравнение с връстниците им в ЕС! Въпросът в студиото ще обсъдят журналистът Самуил Петканов, музикантът Венци Мицов, банкерът Ана Палашева и ТВ водещата Кака Лара.

Специален гост на Краси Москов и Веско Димитров този път ще бъде актьорът Стефан Вълдобрев.

Единственият и неповторим специален агент на „Срещу новините“ – Косьо Лунгов ще се включи не от къде да е, а пряко от тоалетната, но не коя да е, а тази на парламента. За да разберете какво общо има между тоалетната на парламента и темата на този брой на „Срещу новините“ не пропускайте интересното включване на Косьо Лунгов.

Ще видим и материала по темата на най-влиятелната репортерка на БНТ1 - Гери Найденова, която за целта отиде на едно събитие, на което бяха обявени 30-те най-влиятелни личности у нас! Или иначе казано хората, които не ги е мързяло на младини! Какво научи Гери и успя ли да се мотивира ще разберете само, ако гледате „Срещу новините“ тази събота от 19:00 часа само по БНТ1.

Повече информация за предаването можете да намерите в социалната мрежа фейсбук: https://www.facebook.com/Sreshtu.novinite

Последвайте канала на

Novini.bg
1651 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
marzela

2012.04.06 | 22:20

1
marzela raxbira se. po dobre gladen ot kolkoto umoren.
Бичето

2012.04.12 | 20:43

2
На богаташите които не искат да плащат заплати като в белите страни все със виртуалният мързел на безработните си извиняват собствената некадърност и стиснатост !

Добави коментар

Водещи новини