Осуетиха измама при избора на Мис България 2012

  • 27 март 2012 13:06

  • 3319
  • 0
Осуетиха измама при избора на Мис България 2012
©

Сайт, който призовава да се гласува чрез изпращане на SMS за всяка една от финалистките в конкурса Мис България 2012, беше закрит само няколко часа, след като заработи.

На сайта са били публикувани имената и снимките на участничките, като всеки потребител е имал възможност да изпрати до 20 SMS-а за своята фаворитка.

Балканският шампион по културизъм и ментор в конкурса Николай Стоянов гостува днес в сутрешния блок на TV7 „Добро утро, България”, където разказа пред Жана Танева подробности около опита за измама.

Във връзка с осуетената своевременно злоупотреба със зрителския вот, от продуцентската къща !no frame media, която организира конкурса Мис България 2012 и реализира риалити формата, проследяващ надпреварата – „Пътят към короната 2”, са категорични, че няма да има гласуване с SMS-и за кандидат-миските. Подобно на миналогодишната надпревара, на по-късен етап зрителите ще могат да гласуват безплатно за своята фаворитка на сайта на конкурса https://missbulgaria.tv/. Там, както и на фенстраницата на конкурса във Фейсбук https://facebook.com/missbulgariaofficial, зрителите получават реална информация за всичко, случващо се около избора на Мис България 2012.

Гледайте „Пътят към короната”, втори сезон, всеки вторник, четвъртък и събота, 21:00!

Последвайте канала на

Десислава Станева
3319 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини