Емил Велев в „Пред банята”: Левски не трябваше да освобождава Костов

  • 27 март 2012 12:54

  • 2307
  • 0
Емил Велев в „Пред банята”: Левски не трябваше да освобождава Костов
©

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев заяви в студиото на спортното шоу „Пред банята” по TV7, че не е правилно решението на Левски да освободи наставника Николай Костов.

„Ние си ходим с оставките в джоба,” подкрепи колегата си Кокала и добави, че той лично няма навик да си подава оставката.

На въпроса дали той би застанал начело на сините, Костов заяви, че в момента е доволен от работата си в Локо Пловдив и нито има шанс да му предложат, нито има шанс да приеме да работи на „Герена”.

Велев говори и за отминалото дерби с ЦСКА, което неговите футболисти загубиха с 0:3. „Цяла седмица се опитвам на моите футболисти да им обясня, че идва ЦСКА и това е сериозно...,” загатна за леко подценяване Велев, според когото голът в третата минута е бил психологическия момент, в който черно-белите са загубили дербито на Лаута. Кокала не подмина и скандала с арестуването на футболиста на червените Нжонго Присо, коментирайки, че поведението на крилото е недопустимо.

Триото Кошлуков-Александров-Райчев върна Емил Велев към разразилия се сблъсък между него и Николай Костов по време на мача за купата между Локомотив Пловдив и Левски. „Какво трябваше да направя – да му скоча на главата ли?”, отговори Велев на водещите, които изразиха мнение, че е реагирал прекалено спокойно. Велев заключи, че Костов го е нападнал заради разочарованието от загубата в края на двубоя.

Встрани от сериозната част бившият футболист на Левски обясни, че прякорът му „Кокала” идва от мачовете в махалата. Той допринесе и за рубриката „лаф на седмицата” с култовото „Така ме е яд, че не бихме ЦСКА вчера, че не съм спал 4 дена".

Спортното шоу „Пред банята” се излъчва всеки понеделник вечер в ефира на TV7.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2307 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини