Обсъждат намаляването на ДДС във "Факторът Кошлуков" по TV7

  • 16 март 2012 15:54

  • 860
  • 1
Обсъждат намаляването на ДДС във "Факторът Кошлуков" по TV7
©

Тази събота в рейтинговото предаване на TV7 „Факторът Кошлуков” ще се проведе дискусия относно възможностите за намаляване на ДДС.

Икономистите Емил Хърсев, Георги Ангелов и Петър Ганев ще изложат своите тези „за” и „против” предложението. Пред тях ще бъде поставена и още една тема за обсъждане, а именно бъдещето на Сребърния фонд.

Сред останалите теми в предаването ще попадне и въпросът около проекторезолюцията на Европейския парламент за Македония и влиянието, което антибългаризмът ще окаже върху пътя на Македония към ЕС. Своето мнение по темата ще изкажат Андрей  Ковачев, Венелин Стойчев и Петър Колев. Историкът Андрей Пантев ще говори по темата за 100-годишнината от Балканската война и въпроса за националния идеал.

Темата за красотата и бъдещата Мис България 2012 също няма да бъде подмината, като за целта на гости в студиото ще бъдат представители от екипа на риалитито „Пътят към короната”, което се излъчва по TV7. 

Последвайте канала на

Novini.bg
860 1

Коментари 1

Добави коментар
Апостол Иванов

2012.03.19 | 10:20

1
Ако някои политици и депутати са с къса памет или се правят на приятно изненадани,то все още между нас -- избирателите съществуват много интелигентни и умни хора,които помнят -кои стоки от потребителската кошница не трябваше да имат ДДС и как скрито и покрито и на тях се постави максимално 20% ДДС.За какво намаление на ДДС се говори- че то на основните хранителни продукти и на лекарствата и на тока и на водата и на горивата - ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ИМА ДДС.Докога бедният български данъкоплатец ще продължава да носи на гърба си и издържа огромният държавен апарат от чиновници ;министри и депутати?

Добави коментар

Водещи новини