Димитър Борисов и Галена в дебюта на "Пред банята"

  • 05 март 2012 13:27

  • 1297
  • 1
Димитър Борисов и Галена в дебюта на "Пред банята"
©

Шефът на ЦСКА Димитър Борисов гостува довечера в първото издание на спортното шоу „Пред банята”, което започва в 19:45 по TV7.

Борисов ще отговаря на въпросите на фенове и на водещите Ники Александров и Иво Райчев, само ден след като неговият отбор загуби като гост на Черноморец с 0:2. Фен страницата на предаването във Facebook, вече изобилства от всякакъв тип въпроси към шефа на червените.

В светската рубрика с водещ Лиана ще гостува колежката й Галена. Двете готвят изненада на феновете с темите, които са подготвили за обсъждане, като певческите данни на някои спортисти, разкри певицата. Тази сутрин Лиана гостува в „Гореща точка” в сутрешния блок на TV7, където определи TV7 като най-красивата телевизия. „Радвам се да съм част от това”, добави Лиана.

Пред Николай Бареков певицата поясни и какво ще съдържа рубриката й в спортното шоу. „Първо – ще вземам интервюта. Досега не съм го правила, но мисля, че ще се получи. Ще караме хората, дори! ¸ след тежки загуби, да се усмихват”, обясни Лиана. Изненади ще има и в останалата част от „Пред банята”, обещават продуцентите от !no frame media.

Последвайте канала на

Novini.bg
1297 1

Коментари 1

Добави коментар
11

2012.03.05 | 15:52

1
W W W . O R I G I N A L N I . BE --- КУПИ ФУТБОЛНА ТЕНИСКА СЕЗОН 2012/2013 !

Добави коментар

Водещи новини