Генка Шикерова и Константин Караджов поемат сутрешния блок на БТВ

  • 03 септември 2013 06:17

  • 8479
  • 3
Генка Шикерова и Константин Караджов поемат сутрешния блок на БТВ
©

Генка Шикерова и Константин Караджов са най-вероятните водещи на "Тази сутрин" по БТВ и вероятно ще излязат на екрана още в сряда, твърди "24 часа".

За партньор до Шикерова е бил оглеждан и Евгени Генчев, бивш водещ на "Здравей, България" по Нова телевизия. След като напусна медията, той започна работа в екипа на Лора Крумова за предаванията "Тази събота" и "Тази неделя".

По-вероятно е обаче Генчев да стане продуцент на сутрешния блок на БТВ. Новите водещи започват работа заедно с депутатите - в сряда, когато народните представители се събират за пръв път след ваканцията си. Очакват се протести и контрапротести пред парламента, както и кратък парламентарен контрол, в който депутатите ще задават въпроси на правителството.

Заради всички тези предстоящи събития Шикерова и Караджов имат нагласата, че първият им ден като водещи ще продължи по-дълго от обичайното време. Тоест предаването ще се проточи.

През последните седмици ръководството в телевизията обсъди всякакви варианти за нови лица на сутрешния блок, включително и външни за медията. В крайна сметка са избрани двама от най-популярните репортери, както отива на солидна телевизия с достатъчно на брой качествени кадри.

Анна Цолова и Виктор Николаев, които напуснаха БТВ в края на август, също ще водят сутрешен блок, но на Нова телевизия. Има голяма вероятност техният дебют също да е в сряда, но това не е категорично решено. От друга страна Нова телевизия не бързат чак толкова със смяната, защото на практика "Здравей, България" не е излизало в отпуск.

Предаването все още се води от Мира Иванова и Христо Калоферов.

Константин Караджов

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8479 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.09.08 | 18:08

3
Ако намерят и някой с фамилия соленков ще са страхотен екип

2013.09.08 | 18:07

2
"Смях в студиото" или "Сутрешен смях" ще се казва новото предаване?

2013.09.08 | 18:07

1
Ще гледам вече Нова.

Добави коментар

Водещи новини