Иван и Андрей загробват програмната схема на Нова телевизия

  • 25 декември 2012 09:15

  • 4054
  • 6
Иван и Андрей загробват програмната схема на Нова телевизия
©

След като Иван и Андрей буквално пристанаха на ТВ7 в началото на тази седмица, те отмъкват със себе си всички предавания и особено оказалия се доста печеливш формат „Биг Брадър“. Той беше почти запазена марка на Нова, но сега Нико Тупарев също абдикира и отива в ТВ7, пише scandalno.net.

Той се сдобрил със съдружника си Ники Николов, с когото се разделиха бурно преди сегашните Брадъри. Двамата си стиснали ръцете, а Ники се връща и като главен редактор на култовото шоу. Негов беше и гласът зад кадър в изповедалнята при всички издания, без последното. В момента двамата планират да завладеят отново екрана и докато зрителите са още топли да ударят конкуренцията с още едно реалити в голямата къща в Нови хан. По думите на Ники то ще е невиждано досега и ще събере звезди от различен калибър, а наградите ще бъдат много по-големи. Брадърът е най-силният коз на ТВ7 да привлече зрители и направо да ги отмъкне изпод носа на Нова. Затова и продуцентите толкова бързат с новото шоу. Все още не е ясно дали ще си вземат и „Сделка или не“ и „Националната лотария“, които също са техни предавания и съвсем да оголят Нова. Иван и Андрей предвиждат да върнат на екран доста гледания „Сблъсък“.

Това обаче не е само война на две телевизии, твърдят хора от бранша. Това е и война за политическо влияние. ТВ7 е силно приближена до правителството и в почти всички публицистични предавания се промъкват вече и предизборни внушения. Брадърът пък ще цели да отклони вниманието на зрителите от действителните им проблеми и ще ги хвърля в изкуствените интриги на екрана. В паузите пък ще има новини, които предизборно ще бъдат с определена насоченост и ще се отразява по пет пъти на ден всяка отрязана лентичка, твърдят от конкуренцията.

Последвайте канала на

Novini.bg
4054 6

Коментари 6

Добави коментар
xp

2013.01.30 | 21:20

6
Ми ще я загрОбят, определено. :))

2013.01.30 | 21:20

5
Както е тръгнало Нова Телевизия ако спре турските сапунки ще ми стане любима!
МУНЧО

2013.01.30 | 21:19

4
ВСЯКА ВТОРА ДУМА НА ТЕЗИ ГАМЕНИ Е ПРОСТОТИЯ И ЦИНИЗЪМ
ХА–ХА!

2013.01.26 | 23:08

3
е, да, но бтв винаги ще си остане лидер по рейтинг, дори да я спрат, хората пак ще я гледат и то в най-гледаният часови пояс! това все пак е България! в България се случват чудеса не само по Коледа, а непрекъснато!
1

2013.01.07 | 10:57

2
Телевизия почти не гледам, а ако гледам - не е българска програма, така че ми е през оная работа за тия двамата глупаци, за предаването за плиткоумници Биг брадър и за цялата помия, с която ни заливат.

2013.01.04 | 17:33

1
някой още не е изтрезнял от снощи ...

Добави коментар

Водещи новини