Там, където мечтите се сбъдват в есенно изобилие

  • 09 октомври 2024 11:05

  • 143
  • 0
Там, където мечтите се сбъдват в есенно изобилие
© Postbank

Всеки сезон носи своята прелест и уникалност, всяко пътуване, приключение и преживяване оставя трайна следа и богати спомени в съзнанието ти за дълъг период от време. Но замислял ли си се къде се ражда идеята или вдъхновението за всяко от тях?

За някои от нас това е времето, прекарано навън сред природата, за други e в компанията на приятели и семейство или иначе казано хората, които ни карат да надминаваме границите си, а за трети – докато релаксират или се презареждат за утрешния ден в уюта на своя дом. Онова любимо, сигурно и скъпо на сърцето специално място, което ти дава мотивация да следваш мечтите си и да се изправяш пред различни предизвикателства с непоколебима решителност и доза смелост. А ако все още нямаш такъв, то сега е отлично време да предприемеш тази стъпка, защото през октомври Пощенска банка ти предлага възможност да придобиеш мечтаното собствено жилище с жилищен кредит при промоционални условия. Есента е златна, тъй като усещането за изобилие, живописната носталгия, спокойната благодат на мекото есенно слънце и огнено-златните багри на листопада се сливат в един прекрасен и вълнуващ ритъм.

Отлични условия за нов дом

Независимо какъв е твоят избор за локация, район, квартал, разположение, вид строителство или предпочитание за различни комуникативни пространства в близост като детски градини, училища или паркове, експертите на Пощенска банка са на разположение да ти съдействат с консултация и да ти предложат персонализирано решение, съобразено с твоите конкретни нужди и предпочитания. Ако кандидатстваш за жилищен кредит от 1-ви до 31-ви октомври 2024 г., можеш да се възползваш от промоционални условия и да спестиш от първоначалните си разходи, свързани с кредита, като получиш възстановяване на разходите за учредяване на ипотека в размер до 1 000 лева. Кредитът може бъде с цел покупка на жилище или рефинансиране на съществуващи задължения, с размер до 350 000 евро или 700 000 лева и със срок до 30 години. Финансирането е до 85% от стойността на обезпечението, а погасяването на кредита може да извърши на равни или намаляващи месечни вноски, спрямо твоите предпочитания.

В допълнение, можеш да ползваш и още отстъпки – без такса за анализ и документално оформяне на обезпечението и без такса за оценка на обезпечението при кредит за покриване на други задължения. Посочените промоционални условия могат да се комбинират и с предложението на Пощенска банка за жилищен кредит с фиксирана лихва за първите 10 години в евро. С него потребителите, които планират покупка на имот, получават възможност за дългосрочна сигурност и предвидимост на месечните вноски за 10 години напред, и представлява оптимално решение на конкретно очакване на потребителите да могат дългосрочно да планират разходите си.

Избери точния момент и се довери на точния партньор

Важните хора в живота ти те мотивират да бъдеш постоянен в преследването на целите и мечтите си, а финансовият партньор те подкрепя, за да вървиш уверено по пътя на реализацията им. Пощенска банка е сред лидерите на пазара на финансови услуги и има дългогодишен опит в жилищното кредитиране. В специализираната мрежа от 33 центъра за жилищно кредитиране в страната можеш да получиш професионални съвети от банковите специалисти, свързани с ипотечните продукти, процеса на кандидатстване, както и гъвкаво решение, съобразено с конкретните ти нужди. За твое още по-голямо удобство можеш да заявиш жилищен кредит изцяло дистанционно чрез Онлайн центъра за жилищно кредитиране, както и да получиш предварително одобрение на искания от теб кредит. При онлайн кандидатстване за нов жилищен кредит, получаваш 50% отстъпка от таксата за анализ и документално оформяне на обезпечението.

Пълна информация за промоционалната оферта за жилищен кредит, както и останалите условия по жилищни кредити, предлагани от Пощенка банка можеш да намериш във всеки офис на Пощенска банка от широката ѝ клонова мрежа, както и онлайн на www.postbank.bg.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
143 0

Водещи новини