tbi bank стана член на DIVERSE.BG

  • 02 юли 2024 15:15

  • 418
  • 0
tbi bank стана член на DIVERSE.BG
©

tbi bank подписа „Хартата на многообразието в България“ и стана член на DIVERSE.BG – съвместна инициатива на Центъра за изследване на демокрацията и Българския форум на бизнес лидерите с цел насърчаване управлението на многообразието в България.

Така банката вече е част от общността от компании, които се ръководят от ценностите на многообразието в своята стратегия, поставят на първо място таланта и уменията на своите служители независимо от техните различия и се стремят да създадат разнообразен екип и приобщаващи работни места.

С подписването на хартата tbi bank се ангажира да спазва седемте ръководни принципа на хартата и редовно да докладва за своите инициативи в областта на многообразието. Екипът на банката включва над 19 националности, като полът, религията и националността не са бариери, а елементи, които обогатяват корпоративната култура и стимулират иновациите.

Участието в инициативата е част от по-широката ESG стратегия на банката, която включва екологични, социални и управленски принципи, и демонстрира ангажимента й към устойчиво развитие и социална отговорност. 

„Членството ни в общността на DIVERSE.BG отразява нашата същност и убеждения като компания. Ние вярваме в създаването на среда, в която служителите ни се чувстват приети и мотивирани да променят света около тях. Тези ценности са в основата на нашата култура на приобщаване и разнообразие, която стимулира креативността и повишава ефективността, както вътрешно, така и в нашите взаимоотношения с клиенти и партньори“, коментира Наталия Богданова, старши ESG експерт в tbi bank.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
418 0

Водещи новини