Ferratum кредит със страхотни подаръци за клиентите си до Коледа

  • 02 ноември 2022 10:00

  • 266
  • 0
Ferratum кредит със страхотни подаръци за клиентите си до Коледа
©

Компанията за онлайн кредитиране Ferratum предлага на клиентите си приятелско рамо и изгодни условия по кредитите си през зимния сезон. Ако ви е трудно да се справите с високите сметки, или още не сте сменили гумите на автомобила си, Ferratum е насреща да ви подаде ръка.  

И нещо повече – да ви даде възможност да спечелите страхотни подаръци. Можете да се възползвате от кредит на вноски до 6000 лв. за срок до 18 месеца или кредит до заплата до 1000 лв. за срок до 45 дни може да се регистрира в томбола със специални подаръци.  

За ваше удобство можете да пресметнете вноските по кредита ви онлайн ТУК.  

Използвайте услугите на Ferratum и повярвайте в късмета си. Можете да спечелите 20 гифт карти за пазаруване на стойност 300 лв., 10 гифт карти за пазаруване на стойност 500 лв., 5 гифт карти за пазаруване на стойност 1000 лв., както и 3 безвъзвезмездни кредита до 6000 лв., като оставащата сума по кредита на спечелилия участник се опростява. 

Ferratum не забравя и новите си клиенти, на които предлага промоционално предложение. Ако върнете сумата по кредита си в рамките на 30 дни, то  по него няма да ви бъдат начислени лихви. 

Друг вариант е да се възползвате от кредит на вноски за срок на връщане от 2 до 18 месеца и суми от 400 до 6000 лв. 

Ferratum предлага кредити с изцяло прозрачни условия. Всички лихви и такси са посочени ясно на сайта в процеса на кандидатстване, за да може клиента да направи максимално информиран избор.  

Процесът е изцяло онлайн и кандидатстването отнема 5 минути. Клиентите може да разполагат с парите, които са им необходими още в рамките на същия ден. 

Периодът на кампанията е до 25 декември 2022 г. Прочетете повече за кампанията ТУК.  

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
266 0

Водещи новини