Лекторите на Шумът на парите 2022: Джордж Маргонис

  • 12 май 2022 12:22

  • 308
  • 0
Лекторите на Шумът на парите 2022: Джордж Маргонис
© Филип Морис България

След две години в дигитален формат, Шумът на парите отново се завръща пред публика.

Събитието, организирано от Profit.bg вече 13 години, ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center.

Един от участниците в новия за конференцията панел - Устойчиво развитие, е генералният директор на Филип Морис България Джордж Маргонис.

Той ще разкаже на публиката как е интегриран ESG моделът във Филип Морис и ще представи визията на компанията за развитието на концепцията за устойчиво развитие занапред.

По време на панела, който стартира в 11:10 ч., ще бъдат засегнати и темите:

- Устойчивото бъдеще - възможност или предизвикателство за бизнеса?

- Има ли роля кръговата икономика по пътя към устойчивото развитие?

- Как иновациите могат да бъдат устойчиви?

- Как да излезем победители от борбата за квалифицирани кадри?

Генералният директор на Филип Морис България Джордж Маргонис стартира кариерата си в Гърция, редувайки различни позиции в областта на маркетинга, комуникациите и продажбите в няколко големи компании в страната.

През 2001 г. се присъединява към Papastratos - гръцкия филиал на Филип Морис Интернешънъл, като се развива заедно с компанията на разнообразни позиции. Осем години по-късно става част от екипа на централата на Филип Морис Интернешънъл в Швейцария, където оглавява отдел „Стратегии на продажбите“ за региона на Европейския съюз.

Завръща се в родината си като ръководител „Продажби“ и управление на бизнеса в Кипър и Малта. През 2016 г. оглавява българския офис на компанията в София. Оттогава е и активен член на местната бизнес общност (AmCham, Гръцко-българската бизнес камара, Български Форум на Бизнес Лидерите) и често участва в различни бизнес форуми, семинари, конференции и медийни събития.

Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, Ти Би Ай Банк, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, LENO, Philip Morris Bulgaria, TBIBay и УНИКА.

Последвайте канала на

Novini.bg
308 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини