Лекторите на Шумът на парите 2022: Лилия Димитрова

  • 12 май 2022 12:12

  • 442
  • 0
Лекторите на Шумът на парите 2022: Лилия Димитрова
© Фронтекс

Как иновациите могат да бъдат устойчиви и да направят бизнеса по-гъвкав срещу бъдещи кризи и външни влияния? Могат ли технологиите да заменят хората и в кои дейности?

На тези и други въпроси по време на панел Устойчиво развитие, част от Шумът на парите 2022, ще отговори главният изпълнителен директор на Фронтекс и член на Борда на директорите на дружествата от Реалто Груп Лилия Димитрова.

Професионалният ѝ път стартира като маркетинг и търговски мениджър в различни дружества от индустриите ИТ и аутсорсинг за период от 10 години.

Кариерата ѝ във финансовия сектор започва през 2014 г. в Провидент Файненшъл България (част от международната група International Personal Finance), където в рамките на 3 години последователно заема позициите мениджър обслужване на клиенти и маркетинг мениджър, и е член на Борда на директорите на компанията в България.

Лилия Димитрова поема длъжността главен изпълнителен директор на Фронтекс и член на Борда на директорите на дружествата от групата. Тя започва своята работа в компанията като главен оперативен директор, отговорен за бизнес развитието и доставката на услуги на дружествата. От юни 2019 г. г-жа Димитрова е и зам.-председател на Асоциацията за управление на вземанията в България.

Лилия Димитрова има диплома за Магистър по Финанси от УНСС и допълнителна специализация по Стратегически аутсорсинг в Университета в Съсекс, Великобритания.

Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Капман, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, Ти Би Ай Банк, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, LENO, Philip Morris Bulgaria, TBIBay и УНИКА.

Последвайте канала на

Novini.bg
442 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини