Dentsu България с финалист в международните награди Female Frontiers Awards

  • 13 декември 2021 10:36

  • 388
  • 1
Dentsu България с финалист в международните награди Female Frontiers Awards
©

Ивана Попова, един от младите таланти на Dentsu България стана финалист за наградата „Rising to the Top“ на международните Female Frontiers Awards 2021. Ежегодните отличия на една от най-уважаваните иституции в маркетинговата индустрия - списание Campaign – покриват представители от Европа, Близкия Изток и Африка. Категорията, в която е избрана Попова, е „Издигане на върха – маркетинг“.

Българката Ивана Попова работи като Content мениджър в направлението за крейтив услуги на мрежата на dentsu в България. Тя е активен играч, който използва позицията си в компанията, за да подпомага една от основните й ценности - „Да бъдем сила за доброто“. Тя е движеща сила зад програмата на dentsu за развитие на потенциала на учениците - The Code, чиято основна цел е да подготви учениците в прогимназиален и гимназиален курс за възможностите на дигиталната икономика. Нейните усилия са възнаградени през 2021 г., когато организацията B2B награждава The Code със злато в категорията за най-добра зелена образователна инициатива на годината.

В свободното си време Ивана е основен участник в развитието на местния клон на световната отганизация Global Shapers Community, младежката ръка на Световния икономически форум. Една от големите й страстите, с които се гордее е работата й в борбата за медийната грамотност.

Включването на Ивана в списъка с наградите на Female Frontiers потвърждава потенциала, който тя е на път да разгърне напълно и да се превърне в активен представител на следващото поколение жени лидери в маркетинговата индустрия, които създава реална споделена стойност за обществото.

"Ние твърдо вярваме в това, че всеки от нас е водач и че положителното въздействие върху нашия бизнес не зависи от това колко опит има един човек, а дали притежава визия и да работи активно за нейното постигане. Ивана е с нас от 2,5 години и нямаме търпение да видим как ще развие умението да използва гласа и силата си да бъде сила за добро," каза Мария Грашнова, главен изпълнителен директор на dentsu Югоизточна Европа.

Повече за състезанието може да прочетете тук.

Наградите Female Frontier Awards ще бъдат официално връчени на 22 февруари 2022 г. в Лондон, Великобритания.

Последвайте канала на

Novini.bg
388 1

Коментари 1

Добави коментар
Симо

2021.12.13 | 11:00

1
Ние на село не сме чували за тая и тъпите изброени думи на английски. Голям праз.

Добави коментар

Водещи новини