Видео консултации с експертите на Fibank в услуга на клиентите

  • 08 декември 2020 14:45

  • 554
  • 0
Видео консултации с експертите на Fibank в услуга на клиентите
© Pixabay

Fibank (Първа инвестиционна банка) вече предлага услугата „Видео консултация“ за физически лица, които се интересуват от кредитен продукт на банката. Услугата предоставя допълнителен начин за комуникация с банката, като е достъпна от понеделник до петък в диапазона от 09:00 до 17:00 ч. и е напълно безплатна.

В предизвикателната обстановка, в която ни постави пандемията от коронавирус, „Видео консултация“ гарантира необходимата гъвкавост за виртуален видео/аудио разговор със служител на Fibank и осигурява на клиентите спокойствие и удобство. С използване на услугата, те могат да получат съдействие и информация, свързани с кандидатстване или ползване на ипотечен/потребителски кредит, кредитна карта, овърдрафт по дебитна карта или банков пакет.

Осъществяването на видео разговор става чрез избор на тази възможност на корпоративния сайт на банката: www.fibank.bg, дигиталното банкиране „Моята Fibank“ и Мобилното приложение „My Fibank“. Услугата е достъпна през смартфон, таблет, лаптоп или стационарен компютър.

Чрез новата услуга, Fibank се утвърждава като клиентски ориентирана институция и сред най-иновативните технологични лидери на банковия пазар.

 

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
554 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини