Седмица до 11-тото издание на Шумът на парите 2020

  • 03 юни 2020 18:17

  • 671
  • 0
Седмица до 11-тото издание на Шумът на парите 2020
©

10 и 11 юни са датите, на които популярният финансов форум Шумът на парите ще събере експерти от водещи компании, които да представят текущите тенденции в различни области от икономиката. За първи път събитието ще се проведе онлайн и желаещите да чуят първи как и къде да насочат своите инвестиции и управлението на парите си ще проследят на живо дискусиите във Facebook, YouTube и на Profit.bg.

Традиционно мениджъри и специалисти от най-големите компании в страната ще бъдат част от икономическия барометър със запазена марка Шумът на парите.

В рaмките на два дни повече от 40 лектора ще проведат дискусии в рамките на 6 панела: Лични финанси, На пазар през 2020 г. и Двигатели на растежа на 10 юни (сряда) и Банки, Образование и Недвижими имоти на 11 юни (четвъртък).

Световната пандемия постави някои сектори на бизнеса пред нови предизвикателства, докато други, като например онлайн търговията, откриха нови възможности. Кои са най-засегнатите сектори и можем ли да извлечем ползи от икономическата криза – ще проследим с експертите само след седмица.

„Шумът на парите“ изгради своето име като събитие за хора с висока финансова култура и дискусиите изпълваха капацитета за присъстващи в залата. Затова и тази година модернизираме формата и ще бъдем онлайн на живо. Вярваме, че така още повече хора ще имат достъп до експертите в залата и ще дадем гласност на икономическите процеси в страната“, коментира Кристиян Костов от Profit.bg, организатор на Шумът на парите.

Шумът на парите 2020 се осъществява с подкрепата на Обединена Българска банка, Алкомет, eMAG, Opel, Димитър Маджаров, Сирма Солюшънс, Пощенска банка, Капман и MTF SOFIA, Уникредит Булбанк, Mastercard, Българска банка за развитие, Amundi, А1 България, SuperCredit, TBI Банк, Индустриален Холдинг България, Paraflow и HP.

Организационен партньор на събитието е агенцията за PR и маркетингови услуги Well Done.

Повече информация можете да откриете тук, както и във Facebook.

Последвайте канала на

Novini.bg
671 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини