Емил Хърсев: Светът е на прага на поредна криза

Светът е на прага на поредна икономическа криза, каза Емил Хърсев по БНТ.

По думите на финансиста в ред страни от Европейския съюз се е забелязвал спад на производството, което може да се отрази и върху България. "България е в периферията на кризата, но основният партньор за нашия износ е ЕС", посочи още събеседникът на медията.

"В бюджета за тази година има буфери", каза финансистът в ефир. Той поясни, че въпреки заложения дефицит, бюджетът ще излезе с излишък. 

Коментари

 1. 2019.11.09 | 20:55

  Найголемия враг за Бойко са пенсионерите, пенсионерите са тежест за бюджета , който е пъпната връв на власта . Най-големия приятел на власта са циганите , полу-животни полу-хора, които нямат цивилизовани ценности и се размножават въпреки лошите битови условия.
  Факт, Факт, Факт...

 2. 2019.11.09 | 20:49

  аз не вярвам в българското производство, не остана нито едно държавно предприятие, всеки производител , който не е близък с власта се сблъсква с корупцията в администрацията, държавен рекет, мутренски рекет, полицейски рекет и спънки на всяко стъпало , ми да ви ебъ и държавата .

 3. 2019.11.09 | 20:44

  и какво по-точно ще изнасяме за ЕС ? какво изобщо произвеждаме ? Преди да ни натикат в НАТО и Еврогейския съюз изнасяхме ток за съседите от Аец-а , но ни накараха да му скопим мощностите за да влезем в ЕС. Отказахме се от руските пазари , засрахме си пътеките, сега ще се радваме на трохи хляб и ай-ти специалисти в София с високи заплати работещи в чужди фирми с клонове у нас понеже не плащат данъци или в много малки размери.

  1. 2019.11.09 | 20:47

   е за да се налапат бившите комунисти от ДС , генералите , бойко , костов, да не пропуснем бесепарите , които мигрират от партия в партия също , нали трябваше да унищожат промишленоста и сега да ни баламосват ,че уж произвеждаме нещо . Търговско промишлена палата , ахахаха, мишки , псевдо-европейски будали.

 4. 2019.11.08 | 17:33

  Този отдавна трябваше да е в централния. Още когато извъртя номера с Черокитата

 5. 2019.11.08 | 11:28

  Кризата е за определени хора, не и за всички. Виж, ако бб го сравняват с министър-председателя на САЩ, за бб и сие по върховете има криза, но тя е за ударение българи от 75 и преди и винаги.

 6. 2019.11.08 | 09:42

  Айдеее , още един оракул !

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Финанси

още

Анкета

Страхувате ли се за работното си място в условията на пандемията?

Страхувате ли се за работното си място в условията на пандемията?

Избрано от Интернет