Как изглежда клубът на милиардерите от криптовалути

  • 17 януари 2018 16:36

  • 3830
  • 1
Как изглежда клубът на милиардерите от криптовалути
© Pixabay

Утре в Маями започва Северноамериканската биткойн конференция, а Джереми Гарднър, който ще бъде един от лекторите, се очаква да присъства на много яхтени партита. Толкова много, че може да му се наложи да си купи собствена яхта, за да се придвижва от едно на друго парти, шегува се той.

Въпреки че след няколко седмици ще навърши едва 26 г., това не е просто шега. Откакто започва да инвестира в криптовалути през 2013 г., Гарднър, който прекратява следването си в Мичиганския университет, успява да спечели милиони от дигитални валути, като биткойн, етериум и рипъл, пише The Telegraph.

След няколко месеца базираната на криптовалути платформа Augur, която той стартира преди пет години, ще бъде активна. Гарднър твърди, че общата стойност на криптовалутите в платформата е достигнала 1.2 млрд. долара.

"Последната година положението бе безумно," казва Гарднър. "Има една обща еуфория. Десетки хиляди хора станаха милионери за нула време."

Тази седмица обаче при криптовалутите има проблеми. Правителството на Южна Корея обяви, че планира да забрани търговията с криптовалути, като подобна неофициална информация се появи и за Китай.

Прочети повече ТУК

Последвайте канала на

Novini.bg
3830 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.01.29 | 07:30

1
Криптовалути, ама милионера иска да яде съвсем не крипто домати и пържоли ...

Добави коментар

Водещи новини