Кредисимо са готови да ти платят сметката

  • 16 декември 2016 16:54

  • 2366
  • 2
Кредисимо са готови да ти платят сметката
©

Замислял ли се за какво най-често отиват парите ти? Всеки ден харчим пари за какво ли не - кафе, цигари, храна, такси и/или бензин. Това са само част от нещата, в които редовно влагаме средства през делничните дни, а през уикенда си позволяваме и да се поглезим, като отидем да си купим някоя дреха, а вечерта с приятели или половинката посетим бар или ресторант.

Обикновено не осъзнаваме колко харчим всяка седмица, докато не проверим в сметката си колко пари са останали. Като пазаруваме в супермаркета, не осъзнаваме колко сме похарчили, докато не погледнем касовия бон и си направим сметка, че сме дали повече пари, отколкото сме решили предварително.
 
Вече има как да се справим с тези ежедневни проблеми. Кредисимо предлагат кредити за тези и много други случаи, а и са готови да ти платят сметката независимо за какво е. Как може да стане това? Лесно и чрез един прекрасен подарък от тях.

Новата кампания на Кредисимо може да ни помогне да осъзнаем колко много пари харчим всеки ден, какви са най-сериозните ни сметки и за какво бихме се нуждаели от помощ. А това може да се случи много лесно! Трябва само да извадиш телефона си, с който да снимаш касовата бележка и да се регистрираш на страницата на играта, като се логнеш през профила си във фейсбук, или въведеш имена, телефонен номер и мейл. В регистрацията може да се избира категория на сметката (хоби и развлечения, барове и ресторанти, покупки на стоки, нужди до заплата, почивка и образование). Всяка седмица се теглят победители, като петима участници ще печелят ваучери по 20 лева, а голямата награда е Кредисимо буквално да ти платят сметката (ако тя е до 200 лв). 

Участвайте тук: http://bit.ly/2hrHalS

Последвайте канала на

Novini.bg
2366 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ha

2016.12.18 | 17:34

2
По-скоро ще ти видят сметката...

2016.12.18 | 09:34

1
Даааам. Много интересна реклама. Не мисля че въпросната (новина) е в реда на нещата. Дали СЕМ няма да се заинтересуват?

Добави коментар

Водещи новини