Доналд Тръмп вече е единственият собственик на конкурса "Мис Вселена"

  • 11 септември 2015 21:46

  • 2552
  • 1
Доналд Тръмп вече е единственият собственик на конкурса "Мис Вселена"
© Getty Images/Guliver

Американският милиардер и кандидат за президент на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския изкупи втората половина от конкурса "Мис Вселена" от телевизионната компания Ен Би Си и уреди съдебните спорове с нея. Това съобщи самият Тръмп на страницата си в Туитър, предаде БТА.

"Току-що придобих половината от конкурса "Мис Вселена" от Ен Би Си и уредих всички спорни моменти. Сега аз съм 100-процентов собственик" - съобщи кандидатът за президент на САЩ.

На 29 юни американската компания Ен Би Си съобщи, че прекратява деловите си отношения с магната Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, и няма да излъчва конкурсите "Мис Вселена" и "Мис САЩ". Ден по-късно кметството на Богота, столицата на Колумбия, която се кандидатира за домакин на конкурса "Мис Вселена 2015" през март, оповести, че оттегля кандидатурата си заради "непочтителните изявления" на Тръмп.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2552 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
човек

2015.09.20 | 09:50

1
Уточнявам, че- Също съм чел, че- в Теория на Големия взрив и т.н -не става ясно, как се е появила Вселена в началото, как се е появила температурата във Вселената ,как се е появила първата молекула (и това от което молекулата - е била съставена) и/или молекули и т.н във Вселената ( без да има кой да създаде тях)- защото видимо нещо съществуващо не може да се появи от нищо- Вселената не може да се появи сама от нищо, нито материя е създала материя (защото и нея трябва да създаде някой)- Вселената можеда бъде създадена само от нещо, което е съществувало винаги (иначе винаги ще се питаме- а кой е създал него, а него и пак ще стигнем до извода, че в началото трябва да има нещо, което е съществувало винаги без някой да го е създал) преди Вселената (без някой да го е създал) и то нещо, което не е материя (защото и нея трябва да създаде някой)- така, че единствения възможен вариант е Вселената да е създадена от Дух, който е съществувал винаги (без някой да го е създал) и винаги ще съществува- както в Библията е описан Бог - пиша, това уточнение, само на базата на нормалната логика.

Добави коментар

Водещи новини