Горанов ще се срещне с ръководствата на банките, изплащащи влогове в КТБ

  • 07 януари 2015 19:56

  • 1369
  • 2
Горанов ще се срещне с ръководствата на банките, изплащащи влогове в КТБ
©

Министър Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва ще се срещне утре в Министерството на финансите с председателя на УС на Фонда за гарантиране на влоговете в банките Радослав Миленков и с ръководителите на банките, обслужващи вложителите на КТБ при изплащането на гарантираните им влогове.

Това съобщиха от пресслужбата на МФ. На срещата ще се отчете резултатът през първия месец от започналото на 4 декември м.г. изплащане на гарантираните суми. След срещата, от 11.00 часа, е предвиден брифинг.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1369 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Любо Ангелов от Бургас, член на ПП АТАКА

2015.01.08 | 08:38

2
Салям Алейкум братя сидерасти. Всеки който е дал гласът си за партия основана на етническа основа, или на партия която дава властта на партия като ДПС заслужава СМЪРТ! Ние от АТАКА додохме властта на ДПС, и застрашихме живота на 8 милиона българи. Защото ДПС е мафиотска ислямистка организация, каквато е и АТАКА но.. ми плащат! Но на нас много много не ни пука, защото сменихме вярата си, и братя сидерасти, да не забравите да се кланяте по пет пъти на ден пред телевизията на Аллах, АлфаТВ АНАДЪМНО?
AZ BOIKO SAM MAIMUNATA -GIZI

2015.01.07 | 21:18

1
GALTAM VSIAKAKVI PATLAMARKI-SAMO DA SA RIAZANI-I SPERMA GALTAM-MOLIA OBADETE SE-BOIKO

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини