Консултантът ЕПИК: Цветан Василев, Оманският фонд и ВТБ ще спасяват КТБ

  • 12 септември 2014 19:56

  • 3714
  • 6
Консултантът ЕПИК: Цветан Василев, Оманският фонд и ВТБ ще спасяват КТБ
©

Финансовият консултант EPIC е уведомил днес БНБ, че в консорциума на Фонда на Генералния държавен резерв на Султаната на Оман се включват и мажоритарният собственик на "Бромак" Цветан Василев и руската банка VTB, съобщиха за БТА от Централната банка.

В сряда тази седмица БНБ информира, че е получила писмо от финансовия консултант с изключителни права на консорциума EPIC,  в което се предлага сключване на договор за неразкриване на информация между EPIC, правителството и Българската народна банка, на основата на който EPIC да имат достъп до непублична информация за КТБ и да водят разговори с правителството и БНБ за изготвяне на план за преструктуриране на КТБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3714 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.09.16 | 18:13

6
Агентите от БКП пак ограбиха хората , тъпите хора на българия , защото от 25 години ги е**т едни и същи дъщерни на БКП партии и тъпите копелета пак за тях си гласуват .

2014.09.16 | 15:34

5
Накратко: Бойко Борисов поръча да елиминират Василев, защото в КТБ са РУСКИТЕ ПАРИ, а сега е ред на американските марионетки да ни управляват (и да иточват живеца от България. Те така са се разбрали:4 години едните ни доят, 4 години - другите.
!!!

2014.09.16 | 15:34

4
АЛО САЙТА Я ВЗЕМЕТЕ МАЛКО ДА ПДЧИСТИТЕ ТЪПИЗМИТЕ НА РАЗНИ СЪЩЕСТВА ТУК!!!
BBisPedal

2014.09.13 | 21:19

2
Рапортувайте профила на Боко Тиквата във фейсбук за да му свалят профила от централата в Пало Алто! Колкото повече хора и по-често го правят, толкова по-бързо ще му изтрият профила! Така няма да слушаме безсмислиците на този простак! Профилът е „Boyko Borissov”! На профила има бутон „Message и многоточие”. Натискате многоточието и след това „Report” и продължавате. Процедурата отнема 30 секунди!

2014.09.13 | 21:19

3
Бисексуалния Педал, Рапуртувай ми на Ху* с две ръце, сперм* от там ще потече,ако си майстор ще ти отнеме само 30 секунди
Емигрирайте!

2014.09.13 | 21:19

1
Ако ГЕРБ се върне на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование!

Добави коментар

Водещи новини