Търговци пускат промоции в дъжда

  • 07 април 2014 10:38

  • 2066
  • 0
Търговци пускат промоции в дъжда
©

Великотърновски търговци зарибяват клиенти с нестандартни и примамливи оферти, промоции и намаления. Така например магазин за дрехи втора употреба предлага „дъждовно” намаление, пише "Монитор".

„Всеки ден щом завали, намаление печелиш ти”, се казва в рекламата на обекта. Намалението от 20% важи за дните от понеделник до петък, започва от момента на първите паднали дъждовни капки и важи чак до края на деня.

В същия магазин клиентът може да опита шанса си и на колелото на късмета. Достатъчно е само да направи покупка на стойност над 5 лв. Печалбите са отстъпки от 15 до 30%.

В друг от магазините пък за всички ранобудници се предлагат намаления за ранобудници. За да платиш с 20% по-евтино обаче, трябва да застанеш пред вратата на магазина още в 7 часа сутринта.

Приближаващите великденски празници са доста щедро експлоатирани от търговците във Велико Търново. На всеки трети магазин има залепена обява за празнични промоции и намаления, които започват от 10 и достигат до невероятните 80%.

В нестандартните промоции активно се включват и заведенията и хранителните магазини. В квартална закусвални всеки купил повече от 2 закуски, получава безплатно чаша айрян. Тя „прераства“ до халба бира в ресторант в центъра на града.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2066 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини