Любимите думи на работодателите

  • 05 септември 2013 13:28

  • 1797
  • 3
Любимите думи на работодателите
©

Ако търсите работа, ще забележите, че има думи и изрази, които се повтарят в почти всички обяви. Можете да решите, че това е просто клише, но не подминавайте тези фрази. Те отразяват ключовите качества, които потенциалният ви работодател ще очаква да види, когато получи автобиографията ви и вашето мотивационно писмо.

Какво трябва да знаете за ключовите думи? Ако подходите правилно, тези думи и изрази дават широка представа за вас като специалист в дадената област. Те ви насочват какво да споменете и какво да изключите, описвайки себе си като професионалист. С някои от тях вие характеризирате своите умения и навици по принцип, с други, специфични за сферата, в която се реализирате, вие показвате себе си като специалист.

Не е необходимо да ги преповторите дословно, но представете тези свои качества, които съответстват в най-голяма степен на ключовите думи, които сте видели в обявата.

Как да се ориентираме в любимите думи на работодателите

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Lyubimite-dumi-na-rabotodatelite/nid-112223.html

Как да се ориентираме в любимите думи на работодателите. Прочетете ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1797 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Фантомас

2013.09.18 | 09:40

3
Любимият работник :Работя за колкото кажеш и когато кажеш. Най-добрият български работодател: Другата седмица може и да ти платя.
piper4e

2013.09.13 | 09:46

2
работодателите в българия основно са необразовани и крадливи същества а й пазара ни е превзет от "цивилизовани" "бизнесмени" от страните съседки
Dj_69

2013.09.12 | 21:50

1
Първо научете т.н. работодатели за значението на думата, че на голям процент изобщо не им е ясно и това.

Добави коментар

Водещи новини