Избирай между най-новите Xiaomi 14T или Xiaomi 14T Pro от А1

  • 08 октомври 2024 12:14

  • 212
  • 0
Избирай между най-новите Xiaomi 14T или Xiaomi 14T Pro от А1
© А1

      • Вземи своя нов смартфон Xiaomi 14T или 14T Pro от А1 в комплект с колонка Xiaomi Sound Outdoor (30W).

      • Купи в брой или на лизинг с план Unlimited Ultra.

Новите флагмани Xiaomi 14T и Xiaomi 14T Pro са вече налични в магазините на A1 и онлайн на A1.bg. Смартфоните са най-новото попълнение в портфолиото на бранда и идват с редица иновативни функции и подобрено фотографско изживяване. Моделите могат да бъдат закупени както в брой, така и на лизинг с план Unlimited Ultra. Xiaomi 14T 256 GB е достъпен срещу 31,50 лева на месец или 919,99 лева в брой, а Xiaomi 14T Pro 512 GB срещу 47,50 лева на месец или 1 379,99 лева в брой. И двете устройства се предлагат в комплект с Xiaomi Sound Outdoor (30W)

Xiaomi 14T Pro

Pro версията е с елегантен дизайн и ултратънка рамка, правещи съотношението на екрана към корпуса – 93,3%. Смартфонът притежава и 6,67-инчов CrystalRes AMOLED дисплей от следващо поколение с изкуствен интелект и честота на опресняване 144 Hz за още по-добро визуално представяне. Освен това Xiaomi 14T Pro крие в себе си най-новия и мощен процесор MediaTek Dimensity 9300+, който осигурява висококачествено мобилно изживяване, както и издръжлива 5000 mAh батерия със 120 W кабелно и 50 W безжично зареждане HyperCharge. Моделът разполага и с впечатляващи възможности за фотография и видеография, като за разработването на камерите компанията отново си партнира с Leica. Тройната 50MP основна + 50MP телефото + 12MP ултраширокоъгълна камера Leica с пет фокусни разстояния превръща всяка снимка в шедьовър. А сензорът за изображения Light Fusion 900 и 13,57EV динамичен обхват позволяват улавянето на всеки един детайл с всички светлосенки. Също така потребителите могат да създават видеоклипове от професионален клас с резолюция до 8K и избор от различни режими на заснемане.

Xiaomi 14T

Базовият модел Xiaomi 14T разполага с множество иновативни функции, 6,67-инчов CrystalRes AMOLED дисплей и тройна камера Leica, но с четири фокусни режима и запис на видео до 4K. Смартфонът е снабден и с новия режим Master Portrait, наличен и за двата модела, който позволява създаването на портретни снимки с по-голяма дълбочина и повече детайли.

Xiaomi 14T е с процесор MediaTek Dimensity 8300-Ultra и 5000 mAh капацитет на батерията с 67W HyperCharge зареждане. Устройството се предлага в нов цвят Lemon Green и съдържа истински лимон – гърбът е изработен от многослойна екологична полиуретанова кожа със 100% рециклирани влакна, 50% от които са лимонови.

В света на AI

Флагманите са снабдени с редица функции с изкуствен интелект, които покриват 5 ключови области на услуги – търсене, глас, текст, изображение и видео. Благодарение на партньорството си с Google, Xiaomi 14T и Xiaomi 14T Pro са сред първите устройства на компанията, които поддържат функцията Circle to Search. С нея потребителите получават един нов, бърз начин за търсене на всичко от екрана на телефона само с един жест върху изображение, текст или видео.

Сред удобните AI функции на двете устройства са AI Notes и AI Recorder, които осигуряват превод в реално време, както и възможност за създаване на резюме на база получената информация. Усъвършенстваната функция AI Image Editing позволява на потребителя да развихри своите творчески възможности във всеки детайл на снимката, а AI Portrait интелигентно регулира настройките за перфектен портрет.

До края на месеца и двата модела са достъпни в брой или на лизинг от А1 в комплект с колона Xiaomi Sound Outdoor (30W) с план Unlimited Ultra.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
212 0

Водещи новини