А1 е отличена като най-добър работодател в категория "Телекомуникации" от Career Show Awards 2024

  • 17 септември 2024 17:31

  • 163
  • 0
А1 е отличена като най-добър работодател в категория "Телекомуникации" от Career Show Awards 2024
©

А1 взе приза за „Най-добър работодател - Телекомуникации“ на Career Show Awards 2024; Компания получи общо четири отличия на престижните награди; Над 400 кандидатури на български и международни компании се включиха в надпреварата тази година

А1 беше отличена като „Най-добър работодател - Телекомуникации“ на шестото издание на престижните награди Career Show Awards 2024. Компанията спечели общо четири отличия, с които затвърди ангажимента си към развитието на таланти и иновации в сектора.

А1 бе наградена и с най-високото златно отличие за своята стратегия за кариерно развитие, насочена към изграждането на устойчива експертиза в сферата на технологиите. Като част от тази стратегия компанията разработва редица вътрешни инициативи и програми за надграждане на знанията и уменията на своите служители, сред които вътрешна стажантска програма, специализирани академии и кариерен коучинг.

„Тези награди са отражение на нашите усилия да бъдем не само лидер в технологиите, но и работодател, който инвестира в развитието на хората си. В А1 вярваме, че ключът към успеха е да дадеш възможност на служителите да растат, да се развиват и да реализират пълния си потенциал. Ние градим среда, в която таланти се трансформират в експерти, а новите идеи и лидерски умения движат иновациите напред“, заяви Миглена Узунова-Цекова, старши директор „Човешки ресурси“, А1.

Компанията получи и сребърно отличие в категория „Най-добър работодател“, затвърждавайки водещата си роля като доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения. С над 3 600 служители в България, А1 непрекъснато инвестира в модерна телекомуникационна и ICT инфраструктура, осигурявайки достъп до дигитални технологии за потребителите и бизнеса.

За новата си програма „Клуб на ментора“ в направление „Корпоративни продажби“ А1 спечели и бронз в категория „Стратегия за онбординг“. Тази програма не само подпомага по-успешната интеграция на новите служители, но също така развива лидерските умения на менторите, повишавайки тяхната професионална експертиза.

Career Show Awards са ежегодни награди, отличаващи водещи практики в човешките ресурси и работодателската марка. През тази година над 400 кандидатури на български и международни компании се включиха, за да споделят своите успешни практики в надпреварата за престижното отличие, като бяха оценени от авторитетно жури от професионалисти в различни сфери. 

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
163 0

Водещи новини