Банка ДСК ще извърши техническо обновяване на системите си

  • 30 юли 2024 15:49

  • 1514
  • 0
Банка ДСК ще извърши техническо обновяване на системите си
© ДСК

С цел подобряване на процесите, в края на тази седмица Банка ДСК ще осъществи техническо обновяване на системите си. Процесът ще започне в 20:30 ч. на 2 август 2024 г. (петък) и е планиран да продължи до 20:00 ч. на 3 август 2024 г. (събота).

По време на обновяването ще има временни ограничения в някои от услугите, предоставяни от банката. Това са мобилното банкиране (DSK Smart, DSK Mobile и DSK Business), онлайн банкирането (ДСК Директ, ДСК Директ за бизнес и Multicash) и онлайн покупките с карта. Ограничението ще засегне и работещите по това време офиси на банката, които няма да обслужват клиенти след 20:30 ч. на 2 август и през уикенда 3-4 август 2024 г.

През цялото време ще бъдат достъпни основните и най-често използвани картови услуги – теглене на пари от банкомат и плащане с карта и дигитален портфейл на ПОС устройства в търговските обекти.

Екипът на банката уверява клиентите, че са ангажирани всички необходими ресурси, за да може техническото обновяване да приключи максимално бързо. Цялата необходима информация за клиенти е качена на сайта на Банка ДСК.

Въпроси и отговори във връзка с техническото обновяване са публикувани тук: Техническо обновяване на системите ни: въпроси и отговори | Банка ДСК (dskbank.bg)

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
1514 0

Водещи новини