Специални изненади, много забавление и рок настроение с EON от Vivacom на Midalidare Rock 2024

  • 09 юли 2024 15:45

  • 2503
  • 0
Специални изненади, много забавление и рок настроение с EON от Vivacom на Midalidare Rock 2024
©

Vivacom отново ще бъде част от тридневния рок празник по време на фестивала Midalidare Rock 2024 и ще зарадва феновете със страхотни преживявания, ексклузивни награди и много забавление.

На голямата сцена в село Могилово между 12 и 14 юли ще излязат едни от най-обичаните групи като Deep Purple, Accept и Mr.Big. Посетителите на четвъртото издание на Midalidare Rock могат да направят преживяването си още по-незабравимо и да си тръгнат със страхотни награди от специално обособения EON кът.

Преди да видят своите любимци на сцената, феновете имат възможността да покажат филмовите си познания за едни от най-хитовите филми и сериали в EON Видеотека с интерактивната игра EON Film Challenge. Всички участници ще спечелят страхотни награди на място, а освен това могат да участват и в томбола за голямата награда - един от четири преносими проектора Samsung The Freestyle 2nd Gen.

Посетителите на Midalidare Rock 2024 ще имат достъп и до страхотните EON кули, на които да заредят смартфоните си с пълна батерия, за да запечатат незабравимите рок изпълнения.

Публиката на Midalidare Rock отново ще чуе изпълнения на световно ниво и ще се докосне до едни от най-известните рок музиканти в света. Наред с хедлайнерите Deep Purple, Accept и Mr.Big гости на фестивала ще бъдат още 13 групи от цял свят, сред които Saxon, HammerFall, Beast in Black и много други. Освен качествена музика, организаторите са подготвили за рок феновете много забавления и активности – винени курсове, винен тур, срещи с групите във фестивалната зона и детска програма с куклен театър за най-малките.

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
2503 0

Водещи новини