Българска платформа среща творци с бизнеси, с които да работят

  • 12 декември 2023 14:03

  • 1125
  • 1
Българска платформа среща творци с бизнеси, с които да работят
© Bloomberg
Слушай новината Слушай новината

Българска платформа цели да срещне на едно място различни творчески личности и бизнеси, с които те биха могли да работят. Услугата носи името OTTO и в средата на 2024 г. планира да навлезе и на чуждестранни пазари. Това разкри основателят на платформата Итън Стоилов в предаването “UpDate” по Bloomberg TV Bulgaria.

„Идеята на платформата е артисти от цял свят да бъдат събрани в нея, а не да се промотират в Instagram, Facebook, от приятел на приятел“, посочи Стоилов.

През услугата артистите от различни области ще намират работа, а компаниите, с които те работят (кастинг агенции, рекламни, модни агенции и други), ще могат по-лесно да откриват точните за тях хора.

Ученикът Стоян Ганчев създаде гривна, която хваща грип и COVID и алармира джипито

„Всеки от потребителите си прави профил, създава собствено портфолио, с което след това може да кандидатства на кастинги и да го предлага на компании“, коментира Стоилов, допълвайки, че предстои добавянето на още функции. „Предвидили сме и галерии, така че скултпорите да могат да излагат и продават своите произведения. За музиканти подготвяме начини да се промотират, да могат да кандидатстват за чуждестранни фестивали и чуждестранни проекти...“

Опцията за продажби в платформата ще е стъпка към превръщането ѝ в „голям пазар и една много голяма общност“, посочва основателят на OTTO. По думите му компанията се прицелва към глобалния пазар. Първите чуждестранни пазари, към които отправя поглед, са Южна Корея и Дубай, предвид добре развитата развлекателна индустрия на тези пазари.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1125 1

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.12 | 16:48

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини