Samsung Experience Store обединява сили с Научния фестивал „Ало Космос! Говори България“

  • 28 юни 2023 10:24

  • 7111
  • 0
Samsung Experience Store обединява сили с Научния фестивал „Ало Космос! Говори България“
©
Слушай новината Слушай новината

Samsung Experience Store България, официалната верига магазини на SAMSUNG Electronics в България обяви партньорството си със станалия ежегоден научен фест „Ало Космос! Говори България“, който се провежда в София. Събитието се организира от Атлантическия клуб в България и STEAM and Space Cluster Bulgaria с подкрепата на Посолството на САЩ в България.

Samsung Experience Store ще обедини сили с „Атлантическия клуб в България“ за ден, изпълнен с вдъхновяващи научни презентации, завладяващи семинари, интерактивни изложби и вълнуващи демонстрации. Фестивалът има за цел да разшири хоризонтите и да разпали мечтите сред младите умове, което съвпада перфектно с мисията на SAMSUNG да стимулира иновациите, вдъхновявайки любопитството и креативността.

“Ало Космос 3.0” е планиран да надгради програмата с нови вълнуващи проекти, обединяващи наука, техника и изкуство и с него ще бъдат отбелязани и 120 годишнината от дипломатическите отношения между САЩ и България, с очакването те да катализират полета на трети български астронавт към Космоса и звездите, към Нобелите и Оскарите. 

„Много сме развълнувани да си партнираме с „Атлантическия клуб в България” за тазгодишното събитие“, каза Виолета Сталийски, директор на веригата Samsung Experience Store в България. „Това сътрудничество ни дава привилегията да насърчим ценностите на наукатаи и да вдъхновим младите умове. Очакваме с нетърпение „Ало Космос 3.0“ и се надяваме, че участниците ще се насладят на изживяването.”

Фестът „Ало Космос! Говори България“ е насрочен за 29 юни 2023 г. и ще се проведе в София Тех Парк. 

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
7111 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини