SysTeh представя бюджетни решения за LCD видео стени Uniview с тънка рамка и изключително качество на изображението

  • 09 декември 2022 17:00

  • 645
  • 0
SysTeh представя бюджетни решения за LCD видео стени Uniview с тънка рамка и изключително качество на изображението
©

Магазини, кафенета, МОЛ-ове, заведния, конферентни зали, антрета на офисни сгради, хотели, супермаркети и всички зони за Digital Signage решения вече имат още един избор и технологична възможност за избор LCD-Uniview.

С изключително тънката си рамка и брилянтно качество на изображение LCD всяка видео стена на UNV показва различно съдържание в различни режими според реалните нужди на инвеститора. Притежава гъвкавост при конфигуриране спрямо броя на дисплеите в пакет, стандартно се предлага в размери 2*2, 3*3, 1*6, 4*5 и т.н. Интелигентният контрол на температурата на матрицата позволява на този тип индустриален дисплей да работи денонощно с приложение във всички индустрии от търговски центрове до заседателни зали, контролни и мониторинг центрове и др. Безупречната картина се дължи на тънката рамка и изключително малкото отстояние между дисплеите при сглобяване на всеки пакет.

Големи екрани с ултра тънка рамка

Изключително тънката рамка (в три варианта: 0,88 mm / 1,7 mm/ 3,5 mm) осигурява минимално отстояние между мониторите, като предоставя картина с безкрайни възможности за проектиране и завладяващо визуално изживяване в средата.

Брилянтна видимост от всеки ъгъл

Технологията на панела BOE ADS позволява по-добър контрол на течните кристали, което подобрява видимостта на екрана от практически всеки ъгъл. Широките ъгли на видимост означават, че съдържанието е лесно видимо, дори ако зрителите не са директно пред дисплея а и когато преминават пред него. Максимално възприятие при всеки зрителен ъгъл – мечтана и постигната цел!

Ярък образ през цялото време

LCD панелът е снабден с филтър против отблясъци, което намалява интензитета на отразената светлина, подобрява емисията на светлината и контраста. Поддържа отличен ефект на дисплея, независимо от условията на деня.

Подобрена производителност на изображението

Усъвършенстваната технология за подобряване на картината гарантира ясното предаване на съдържание. Режимът за подобряване на изображението увеличава наситеността на цветовете и контраста, изсветлява тъмните изображения, без да се пропускат и най-малките детайли.

Поддържа режим за защита на очите

За постигне на ефекта за защита на очите, специфичен алгоритъм регулира цветовата температура, като намалява синята светлина, излъчвана от екрана.

За повече информация, оформяне на конкретно решение и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: office@systeh.bg, телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в СофияВарнаПловдивБургас и Велико Търново.

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
645 0

Водещи новини