Нови надеждни компактни решения за достъп 24/7. Нова гама висок клас самостоятелни контролери от Dorcas

  • 08 декември 2022 14:20

  • 1080
  • 0
Нови надеждни компактни решения за достъп  24/7. Нова гама висок клас самостоятелни контролери от Dorcas
©

В последните години физическият достъп до определени площи, сгради или помещения бележи ръст в търсенето на надеждни и качествени контролиращи устройства, работещи в самостоятелен режим, без допълнителна инвестиция в компютри, софтуер и т.н. Воден от търсенето на пазара през 2022 г., испанският производител Dorcas разработи нова гама standalone контролери и четец в един корпус, които изцяло отговарят на очакванията и изискванията на инсталаторите и крайните потребители.

За по-напредналите – ето допълнителна информация. Контролерите са с Led и звукова индикация и гамата съдържа три модела K16, K17 и K18. Модерният европейски дизайн, съчетан с изцяло метално тяло и челно закалено стъкло, осигуряват здравина при вандалски прояви.

Изключителен дизайн, висококачествени характеристики и широк набор от функционалности за различните видове приложения.

Възможността за настройка на достъп за определен часови период от време при моделите К16 и К17, ги превръща в широко предпочитани за жилища под наем тип AirBNB или за зони, където е необходимо удостоверяване на достъп на посетители и поддържащ персонал. Моделите поддържат до 1000 потребителя. Докато K16 има сензорна клавиатура и удостоверяване с карта, K17 има удостоверяване с пръстов отпечатък или с карта. Управлението и на двата модела става и чрез bluetooth през приложението „SmartDorcas“, увеличавайки броя на потребителите. Моделите са с две интегрирани релета, които позволяват контрол на до две врати едностранно.

К18, който е най-високият клас от серията конролер с четец, предлага достъп чрез удостоверяване с лицево разпознаване и/или карта с общ максимален капацитет до 3000 потребители (1000 лицеви +2000 карти). Поддържа вътрешен дневник/график за достъп на потребители с памет на събитията (логовете) до 200 000 записа. Има и възможност за управление на екипи и отдели чрез разделяне на потребителите в групи, задаване на работни графици (до 24 бр.), като графикът може да бъде присъединен както към отделен потребител, така и към цял отдел. Dorcas К18 дава възможност за задаване на период на отчитане/толеранс за закъснения при чекиране и отчетност на извънреден труд в справката за работно време. За разлика от К16 и К17, моделът К18 разполага с 1 реле, позволявайки контрол на 1 врата едностранно. За по-бърз достъп до сградата или помещението под контрол, моделът разполага с опция за лицево разпознаване, което го прави изключително подходящо съвременно и доста хигиенично техническо решение за бизнес сгради с голям поток от служители.

Работната температура на моделите K16 и K17 е от - 40°C до + 60°C, те притежават степен на водоустойчивост IP66, което ги прави гарантирано подходящи за външен монтаж. Моделът K18 поддържа температурен диапазон от - 25°C до + 60°C и степен на водоустойчивост IP44, като е подходящ предимно за вътрешна употреба. И трите модела са със степен на вандалоустойчивост IK08.

За повече информация по конкретние решения за контрол на достъпа, както и нови запитвания в технологичен аспект, както и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: office@systeh.bg, телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в СофияВарнаПловдивБургас и Велико Търново.

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
1080 0

Водещи новини